Δολοφονία Γραικού: Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του!

Οι εικόνες από το τελευταίο «αντίο»!

Δολοφονία Γραικού: Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του!

Οι εξελίξεις στη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού ήταν ραγδαίες και σήμερα έγινε η κηδεία του επιχειρηματία, σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού από τους δικούς τους ανθρώπους!

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Δημήτρης Γραικός είχε εξαφανιστεί το βράδυ της 3 Νοεμβρίου 2016 ενώ είχε επισκεφτεί τον δολοφόνο του για κάποια εμπορική συναλλαγή.

Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και άμεσα οι έρευνες ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του.

Ο δολοφόνος του επιχειρηματία είχε καταγγελθεί από τη σύζυγο του θύματος ότι χρωστά χρήματα στον Δημήτρη Γραικό. Την Πέμπτη αποκαλύφθηκε το «θαμμένο μυστικό» για τον αδικοχαμένο επιχειρηματία.

Δείτε τις εικόνες από την κηδεία

Δολοφονία Γραικού: Συντετριμμένοι όλοι στην κηδεία του!
Δολοφονία Γραικού: Συντετριμμένοι όλοι στην κηδεία του!
Δολοφονία Γραικού: Συντετριμμένοι όλοι στην κηδεία του!

Δολοφονία Γραικού: Ο δράστης έθαψε δύο ξεχωριστούς λάκκους!

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, καθώς ο δράστης έθαψε δύο ξεχωριστούς λάκκους για το πτώμα και το αμάξι!

Στα έγκατα της γης μιας κτηνοτροφικής μονάδας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, κρυβόταν για περίπου τρία χρόνια η λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Ο άνθρωπος που τον είχε δει για τελευταία φορά ήταν εκείνος που σύμφωνα με την ομολογία του στις αστυνομικές αρχές σκότωσε τον Δημήτρη Γραικό και στη συνέχεια τον έθαψε κάτω από τόνους χώματος και κοπριάς στην κτηνοτροφική του μονάδα.

Η διορατικότητα και το ένστικτο του αντεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης Βασίλη Φλωρίδη δεν επέτρεψαν να αρχειοθετηθεί η υπόθεση, επιστρέφοντάς την στον ανακριτή ο οποίος ξεκίνησε τον περασμένο Φλεβάρη νέα έρευνα ενώ ασκήθηκαν και ποινικές διώξεις, γεγονός που έλυσε τα χέρια της αστυνομίας που κατάφερε να ερευνήσει την κτηνοτροφική μονάδα του βασικού υπόπτου.

undefined

Σε δυο διαφορετικούς λάκκους βάθους 6 μέτρων είχε θάψει το αγροτικό 4Χ4 και το πτώμα του επιχειρηματία ο έμπορος κρεάτων με τον οποίο φαίνεται πως ο Δημήτρης Γραικός είχε οικονομικές διαφορές. Αυτό άλλωστε υποστήριξε στις πρώτες του κουβέντες ο έμπορος κρεάτων, ο οποίος κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι το Νοέμβριο του 2016 ο Γραικός ήρθε στην επιχείρησή του και άρχισαν να καυγαδίζουν για κάποια χρηματικά ποσά.

undefined

Κατά τον καυγά, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, έσπρωξε με δύναμη τον Δημήτρη Γραικό, ο οποίος έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο κατηγορούμενος υποχρεώθηκε να ομολογήσει το έγκλημά του, όταν η αστυνομία με ειδικό εξοπλισμό μετάλλων εντόπισε το αυτοκίνητο του θύματος.

undefined

Ο Χρήστος Ράμμος, ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας ΟΦΚΑΦ η οποία ασχολήθηκε από την πρώτη στιγμή με την εξαφάνιση του Κώστα Γραικού, επεσήμανε στο protothema.gr: «Είναι μια υπόθεση όπου μετά από δυόμισι χρόνια περίπου έφτασε στο τέλος της μετά από ομολογία του δράστη. Είναι μια περιοχή την οποία την είχαμε ψάξει αρκετές φορές όλο αυτό το διάστημα απλά δεν μας επέτρεπαν να μπούμε μέσα στον ιδιωτικό χώρο. Μετά από κάποια πράγματα που βρήκε ο δικηγόρος των αδερφών του Γραικού, κ. Νίκος Διαλυνάς, τα κατέθεσε στην αστυνομία και έτσι έγινε πιο εύκολο το έργο της αστυνομίας ψάχνοντας στο συγκεκριμένο κομμάτι».