Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο! Δεκάδες τραυματίες! (Βίντεο)

Πού συνέβη;

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο! Δεκάδες τραυματίες! (Βίντεο)

Τρεις εκρήξεις καταγράφηκαν το Σάββατο σε εργοστάσιο εκρηκτικών, προκαλώντας τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων!

Οι εκρήξεις ήταν τεράστιες!

Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ πρόκειται για «τεράστιες» εκρήξεις, ενώ οι εικόνες δείχνουν στήλες πυκνού καπνού να υψώνονται στον ουρανό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 19 εργαζόμενοι είναι τραυματίες, ενώ οι αρχές προειδοποιούν ότι είναι πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες εκρήξεις.

Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν επίσης ότι εξαιτίας της σφοδρότητας των εκρήξεων, μέρος του εργοστασίου έχει καταρρεύσει στην πόλη Ντζερζίνσκ!

Τραγωδία στην Κύπρο: Βρέφος άφησε την τελευταίο του πνοή! Τι συνέβη;

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ βρέφος πέντε μηνών, από χωριό της Κύπρου. Τραγωδία...

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μόλις πέντε μηνών βρέφος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες λίγο μετά τις 9:30 μμ σε ιδιώτη παιδίατρο με τους γονείς να αναφέρουν ότι το μωρό παρουσίαζε υψηλούς πυρετούς.

Ο παιδίατρος διαπίστωσε πως το βρέφος ήταν ήδη νεκρό.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το παιδί, το οποίο ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας, είχε ψηλούς πυρετούς τις τελευταίες δύο ημέρες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα διαπιστωθούν ύστερα από νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που το παρέδωσε για να πεθάνει! Που κρύβεται η μητέρα του;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το βρέφος στην Πετρούπολη!

Το μωράκι βρέθηκε νεκρό σε κάδο και οι Αρχές αναζητούν την μητέρα αλλά και τον άντρα που το πέταξε στα σκουπίδια!

Ο άντρας είναι 1,85 και γύρω στα 45! Βγήκε από το αμάξι του με μια σακούλα σκουπιδιών στο αριστερό του χέρι, με το άτυχο μωράκι να βρίσκεται μέσα! Όσο για την μητέρα του; Οι ειδικοί αναφέρουν ότι εκείνη το παρέδωσε για να πεθάνει στα χέρια του δολοφόνου!

Η ίδια μάλιστα, φέρεται να είναι μια νεαρή γυναίκα που είχε μετακομίσει πρόσφατα από την περιοχή!

Δείτε το σχετικό βίντεο: