Ανείπωτη τραγωδία! Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά, δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Είδε την σφαγή των γονιών του!

Ανείπωτη τραγωδία! Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά, δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε με αγοράκι δυο ετών να βλέπει την σφαγή των γονιών του! Ενώ, βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στα πτώματα τους.

Το παιδάκι γλίτωσε το θάνατο, και αυτό που έζησε θα του μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό.

Ένας πατέρας στην Ουκρανία, έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και ακολούθως θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και στη ζωή του μόλις δύο ετών γιου του.

Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk επιτέθηκε στην οικογένειά του, μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν. Ο σύζυγος είχε πιστέψει ότι η 26χρονη Olena Demyanchuk διατηρεί με άλλον άντρα εξωσυζυγική σχέση. Έτσι, άρπαξε ένα τσεκούρι και κυριολεκτικά κατακρεούργησε την γυναίκα, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Ο μηχανικός αυτοκινήτων έφτιαξε δύο θηλιές. Μία για τον ίδιο και μία για τον μόλις δύο ετών γιο του. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του παιδιού και στον δικό του και ανέβηκε σε μία καρέκλα, με τον γιο του αγκαλιά. Η θηλιά που είχε το παιδί στον λαιμό του ωστόσο, ήταν πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο πάτωμα.

Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Για δύο ημέρες, το αγοράκι ήταν στο ίδιο δωμάτιο, με τους νεκρούς γονείς του. Όταν οι συγγενείς και φίλοι δεν κατάφεραν για πολλές ώρες να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι, τότε ειδοποίησαν την αστυνομία και ζήτησαν να γίνει έλεγχος. Οι αστυνομικοί βρήκαν το μικρό αγόρι σε καθεστώς απόλυτου τρόμου. Το παιδί δεν μπορούσε ούτε να κλάψει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο και σε ειδικούς γιατρούς για ψυχολογική και σωματική εξέταση.


Τραγωδία: Κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε με σκάφος! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Βίντεο - ντοκουμέντο! Κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε με σκάφος! Μεγάλη τραγωδία!

Ενα ρυμουλκό οδηγούσε το τεράστιο πλοίο στην προβλήτα, ενώ το λιμάνι ήταν γεμάτο σκάφη.

Το γιγαντιαίων διαστάσεων κρουαζιερόπλοιο Msc Opera, που κατέπλεε στον επιβατηγό λιμένα της Βενετίας προσέκρουσε σήμερα σε μικρό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 130 άνθρωποι, με αποτέλεσμα πέντε επιβαίνοντες να τραυματισθούν και κάποιοι να καταλήξουν στα νερά της λιμνοθάλασσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ορισμένοι από τους επιβάτες του πλοιαρίου River Countess έπεσαν μετά τη σύγκρουση με το κρουαζιερόπλοιο στο νερό. Πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν ελαγρά και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες και τα ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο.

Το κρουαζιερόπλοιο που οδηγείτο στην προβλήτα του Σαν Μπαζίλιο από ρυμουλκό, χάνοντας όμως τον έλεγχο λόγω ηλεκτρονικής βλάβης, επί αρκετά λεπτά ηχούσε τη σειρήνα του, καθώς εκείνη τη στιγμή η λιμνοθάλασσα ήταν γεμάτη πλεούμενα για ένα παραδοσιακό έθιμο της Βενετίας.

Αμέσως μετά οργανώθηκε διαδήλωση από την οργάνωση «Όχι μεγάλα πλοία». Η σύγκρουση συνέβη ακριβώς τη στιγμή που έχει αναζωπυρωθεί η συζήτηση για το εάν θα πρέπει να ελλιμενίζονται τεράστια κρουαζιερόπλοια στα λιμάνια της «Γαληνοτάτης». Η Unesco πρόσφατα γνωμοδότησε υπέρ του κατάπλου μεγάλων σκαφών στον λιμένα της Μαργκέρα, στην απέναντι όχθη, γνώμη που συμμερίζονται ο δήμος και η περιφέρεια, αλλά όχι πολλές οργανώσεις πολιτών, όπως η Italia Nostra.