Σοκ! 4 νεκροί από άνδρα που άνοιξε πυρ με καραμπίνα!

Όλες οι εξελίξεις

Σοκ! 4 νεκροί από άνδρα που άνοιξε πυρ με καραμπίνα!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι άνδρας 45 ετών άνοιξε πυρ με καραμπίνα και όπως αποδείχθηκε αποτέλεσμα είχε να πέσουν 4 θύματα νεκροί!

Ο απολογισμός των νεκρών έως τώρα είναι τέσσερις και αρκετοί τραυματίες από την επίθεση ενόπλου με επαναληπτική καραμπίνα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ο 45χρονος, που άνοιξε πυρ σε ξενοδοχείο, στο Ντάργουιν, της Αυστραλίας, έχει συλληφθεί.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την επίθεση στις 17:50 (ώρα Αυστραλίας) με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον δράστη περίπου μια ώρα αργότερα.


Χαλκιδική: Καραμπίνα εκπυσοκρότησε και τραυματίστηκε άνδρας!

Δυστυχώς 54χρονος τραυματίστηκε μετά από εκπυσοκρότηση καραμπίνας στην Χαλκιδική! Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης!

Το περιστατικό συνέβη στις 12.30 μετά το μεσημέρι στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 54χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, φαίνεται πως περιεργαζόταν την καραμπίνα κι ενώ βρισκόταν σε σπίτι με φίλους, επ' ευκαιρία της Πρωτομαγιάς.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται 54χρονος που τραυματίστηκε στον μηρό, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκπυρσοκρότησε η κυνηγητική καραμπίνα που διέθετε νόμιμα ο φίλος του.

Ο ιδιοκτήτης της καραμπίνας, Έλληνας υπήκοος, συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη όπλου, αλλά αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σοκ! Πυροβόλησαν με καραμπίνα πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου!

Σοκ στη Δανία έχει προκαλέσει η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του στην Κοπέγχαγη.

Ο πρώην παίκτης του Πανιώνιου, που σημείωσε πέντε συμμετοχές την περσινή χρονιά στο δεύτερο εξάμηνο της Super League, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Για την δολοφονική απόπειρα εναντίον του νυν επιθετικού της Λίνγκμπι κατηγορούνται τρία άτομα. Η αστυνομία έχει συλλάβει τα δύο από τρία άτομα, τα οποία φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ προς το παρόν το τρίτο άτομο καταφέρνει να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τα ενημερωτικά μέσα, όταν είχε συλληφθεί και φυλακιστεί για ξυλοδαρμό μίας γυναίκας αλλά και κατοχή κοκαΐνης.