Τραγωδία στην Κρήτη! Βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της την...

Αντίκρισαν τραγικές στιγμές!

Τραγωδία στην Κρήτη! Βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της την...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη! Γυναίκα δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα μετά από ώρες να την βρουν νεκρή στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti, η γυναίκα εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού στην Ιεράπετρα.

Όπως κάθε πρωί έτσι όλοι οι συνάδελφοί της την περίμεναν προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί για να πάνε στην δουλειά. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε και αποφάσισαν να μπουν στο δωμάτιο της να δουν τι συμβαίνει.

Έτσι, την εντόπισαν στο κρεβάτι της νεκρή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τραγωδία Λάρισα: Ραγδαίες εξελίξεις με την μητέρα και τον 2χρονο! Η σορός του τελικά...

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με με την μητέρα και τον 2χρονο γιο της, θύμα τραγωδίας στην Λάρισα! Τι έχει προκύψει με την σορό του, τελικά;

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στα χέρια της Αερονομίας βρίσκεται πλέον ο φάκελος του τραγικού δυστυχήματος στη Λάρισα, με το 20 μηνών μωρό που τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η αρχισμηνίας μητέρα του.

Η σχετική δικογραφία, σύμφωνα με το larissanet, διαβιβάστηκε από την Τροχαία Λάρισας -που αρχικά ανέλαβε την υπόθεση- στην αρμόδια υπηρεσία της Αερονομίας, η οποία θα συνεχίσει την έρευνα.

Ο φάκελος του τραγικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα, θα κοινοποιηθεί και στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Λάρισας.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα


Οπως αναφέρει το larissanet, η σορός του 20μηνου αγοριού αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από την ιατροδικαστή Λάρισας. Η ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη μητέρα έχει υποστεί σφοδρό σοκ από το συμβάν και υποστηρίζεται από ειδικό ψυχολόγο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στις Αρχές η 31χρονη αρχισμηνίας, ωστόσο εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει τα πρώτα λόγια της