Αδιανόητο: Τύφλα στο μεθύσι μαθητές δημοτικού! Κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη!

Αδιανόητο: Τύφλα στο μεθύσι μαθητές δημοτικού! Κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Μεθυσμένοι γύρισαν μαθητές δημοτικού σχολείου στην Κρήτη, μετά από εκδρομή! Τα παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Αντί για πορτοκαλάδα έπιναν τσικουδιές!

Μαθητές δημοτικού στην Κρήτη πήγαν εκδρομή, δεν προτίμησαν όμως να πάρουν μαζί του το κλασικό κολατσιό με κρουασάν και χυμό, αλλά… τσικουδιά και κρασάκι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του zarpanews.gr ο διευθυντής του σχολείου παραδέχθηκε ότι κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους δασκάλους και τους αφαιρέθηκαν τα μπουκάλια. Αλλά οι μαθητές είχαν προλάβει να καταναλώσουν αρκετό αλκοόλ.

Μία μητέρα κατήγγειλε: «Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της ΣΤ’ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιουν και να μεθύσουν… σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;;;;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…».

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με την υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα! Τι ακριβώς συνέβη;

Ο ίδιος, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείου Βόλου και μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, όπου και θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή αποκατάστασης της υγείας του.

Ο ίδιος και η οικογένειά του εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε το προηγούμενο διάστημα πολυήμερη απεργία πείνας για την άδειά του από τις φυλακές.