Τραγωδία: Κεραυνός χτύπησε 23 ποδοσφαιριστές! Νεκρός ένας 13χρονος από ανακοπή!

Σοκαρισμένοι όλοι!

Τραγωδία: Κεραυνός χτύπησε 23 ποδοσφαιριστές! Νεκρός ένας 13χρονος από ανακοπή!

Τραγωδία με έναν νεκρό, όταν κεραυνός χτύπησε 23 ποδοσφαιριστές σε γήπεδο και ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του από ανακοπή!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο στάδιο της πόλης Σαν Νικολά λεζ Αρά, στην περιοχή Πα-ντε-Καλαί στη βορειοδυτική Γαλλία το απόγευμα της Τρίτης. Ανδρες των πρώτων βοηθειών εκλήθησαν να βοηθήσουν μια ομάδα νέων ποδοσφαιριστών, 23 έφηβους μεταξύ 13 και 15 εων, που είχαν μόλις χτυπηθεί από κεραυνό.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της γαλλικής πόλης ο ήχος από τον κεραυνό έμοιαζε με βολή κανονιού. Μάλιστα, μάρτυρες από το σημείο αναφέρουν πως ο καιρός δεν προμήνυε σε καμιά περίπτωση πως θα χτυπήσει κεραυνός και μάλιστα τέτοιας έντασης. Στα μέσα Απριλίου κεραυνός χτύπησε στην Ακρόπολη τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Στην εντατική ένας 13χρονος μετά τον κεραυνό

Ο 13χρονος Ματέο ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής που δέχτηκε το ισχυρότερο φορτίο της ηλεκτρικής εκκένωσης. «Ο κεραυνός διαπέρασε το σώμα του από τα νεύρα και τις φλέβες» σημειώνει το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας με την ένταση να προκαλεί στον νεαρό που έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, ανακοπή καρδιάς.

Η μητέρα συμπαίκτη του, νοσοκόμα στο επάγγελμα έσπευσε να προσφέρει στον 13χρονο τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στην εντατική του νοσοκομείου στην πόλη Λιλ. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, ενώ οι γιατροί τον έχουν θέσει σε τεχνητό κώμα προκειμένου να μειώσουν τις εγκεφαλικές του λειτουργίες.

Συνολικά 22 ακόμη παίκτες χτυπήθηκαν από τον κεραυνό, με έναν εξ’ αυτόν να υφίσταται σοβαρά τραύματα και να μεταφέρεται επίσης στο νοσοκομείο της Λιλ. Ακόμη οκτώ παραμένουν υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο της πόλης Αρά καθώς έχουν υποστεί ελαφριά τραύματα ενώ ανέφεραν ρίγος και πονοκεφάλους μετά το χτύπημα του κεραυνού.

Σοκ: Αυτοκτόνησε με κοκτέιλ κοκαΐνης, χαπιών και αλκοόλ Κύπριος παίκτης ριάλιτι!

Κύπριος παίκτης ριάλιτι και πρώην ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε παίρνοντας κοκαΐνη, χάπια και πίνοντας αλκοόλ!

Έχουν σοκαριστεί οι πάντες!

Ο λόγος για τον Μάικ Θαλασσίτη που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο reality Love Island, αυτοκτόνησε σε ένα πάρκο αφού πρώτα κατανάλωσε ένα θανατηφόρο «κοκτέιλ» με κοκαϊνη και αλκοόλ.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πάρει επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης. Ο 26χρονος Μάικ Θαλασσίτης, εντοπίστηκε κρεμασμένος από μία γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο, στις 16 Μαρτίου του 2019.

Η Emma Clawson, η πρώτη αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, κατέθεσε πως «είδα το σημειωματάριο – Ήταν ένας συνδυασμός προσωπικού ημερολογίου και επιστολών με θετικές σκέψεις. Στο πίσω μέρος του, υπήρχαν μερικές επιστολές για την οικογένειά του»…

Σοκ: Αυτοκτόνησε με κοκτέιλ κοκαΐνης, χαπιών και αλκοόλ Κύπριος παίκτης ριάλιτι!

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στην League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος και όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα, γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία συμμετέχοντας στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι Love Island, το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια στο Celebs Go Dating.