Δολοφονία Γραικού: Αποκάλυψη σοκ από τον Κούγια! «Θάφτηκε ζωντανός....»

Ραγδαίες εξελίξεις!

Δολοφονία Γραικού: Αποκάλυψη σοκ από τον Κούγια! «Θάφτηκε ζωντανός....»

Αποκάλυψη σοκ από τον Αλέξη Κούγια για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού! «Θάφτηκε ζωντανός...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκαλούν πολλά ερωτηματικά, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό. Σύμφωνα πάντα με τον γνωστό ποινικολόγο, το πτώμα του Δημήτρη Γραικού φέρει κατάγματα και έντονα χτυπήματα. Ωστόσο όπως τόνισε, στην έκθεση αποτυπώνονται αυτά που υπέστη το θύμα ενώ ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον.

Εν συνεχεία, ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου, η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο 46χρονος δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού το πρωί της Τετάρτης (05/06) βρέθηκε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας και κρίθηκε προφυλακιστέος. Θυμάστε και τι είχε αναφέρει χτες το πρωί ο δικηγόρος;

Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι ανέφερε η ανακρίτρια;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού! Τι ανέφερε η ανακρίτρια;

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο σαρανταεξάχρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πενηνταεννιάχρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο σαρανταεξάχρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους. Θυμάστε και τι είχε αναφέρει η σύζυγός του;

Ξέσπασε ο αδερφός του Γραικού! «'Επαιζε θέατρο ο δολοφόνος... Πώς κοιμόταν»;

Ξέσπασε ο αδερφός του Γραικού, του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε πριν από δυόμισι χρόνια στη Θεσσαλονίκη. «'Επαιζε θέατρο ο δολοφόνος... Πώς κοιμόταν»; ανέφερε μεταξύ άλλων!

Όπως είπε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μια από τις αγωνίες της οικογένειάς του ήταν ότι μπορεί «να πεθαίναμε κι εμείς και δεν θα τον βρίσκαμε. Οπωσδήποτε ησυχάσαμε». Ερωτώμενος για τη στάση του 46χρονου κατηγορούμενου που κατ’ ομολογία του σκότωσε και έθαψε τον επιχειρηματία μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στην κτηνοτροφική μονάδα του, είπε: «Όχι μόνο εμένα κορόιδεψε αλλά όλη την κοινωνία. Είχα το ένστικτό μου, πήγα μέχρι τη μονάδα του, εκεί δίπλα, θαμμένος ήταν ο αδερφός μου και ο κύριος το έπαιζε θέατρο. Είχα δει ένα όνειρο ότι παρουσιάστηκε ο αδερφός μου και του είπα "πού είσαι; σε ψάχνω". Πώς κοιμόταν αυτός ο άνθρωπος, δεν είχε τύψεις άραγε;».

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Γραικού, όπου για όσους συνέχισαν να ερευνούν την υπόθεση, καταλήγοντας σε αποτέλεσμα, είπε: «Έδωσαν την ψυχή τους δυόμισι χρόνια, για να βρουν τον σύζυγό μου. Εγώ ήξερα ότι δεν έχει κλείσει ποτέ αυτή η υπόθεση. Δεν θα την έκλειναν ποτέ ένα δεν μάθαιναν τι έχει γίνει ο Γραικός».