Serial Killer Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι συνέβη με τον «Ορέστη;»

Έσκασε τώρα!

Serial Killer Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι συνέβη με τον «Ορέστη;»

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με τον Serial Killer στην Κύπρο! Τι συνέβη με τον Ορέστη; Έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ για άλλη μία φορά δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ότι θα γίνουν αναγνωριστικές παρατάξεις.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε σημειώσει πως υπάρχει αρκετό ανακριτικό έργο το οποίο πρέπει να γίνει, και ως εκ τούτου η Αστυνομία ζητήθηκε ανανέωση της κράτησής του. O κ. Αγγελίδης είχε ακόμη χαρακτηρίσει σημαντική εξέλιξη ως προς την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη.

Για την υπόθεση έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής περίπου 700 καταθέσεις, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε πολλά σημεία, στα οποία ενδεχομένως να υπήρχαν στοιχεία για τη δράση του 35χρονου.


Την ίδια στιγμή, αρχίζουν ξανά σήμερα οι έρευνες στη λίμνη Μεμί με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, όπου οι αρχές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Sierra. Χθες, οι ομάδες δυτών μετέφεραν τον εξοπλισμό τους από το Μιτσερό στο Ξυλιάτο και πλέον η προσοχή θα επικεντρωθεί στη λίμνη Μεμί.

Παράλληλα βρίσκονται σε αναμονή για τα αποτελέσματα της τρίτης σορού που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, η οποία εικάζεται ότι ανήκει στην 29χρονη Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες.

Serial Killer της Κύπρου: Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί μόλις άνοιξαν τη βαλίτσα! Απίστευτη αγριότητα!

Σοκαρισμένοι ήταν και οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα του Serial Killer της Κύπρου!

Αδιανόητη η αγριότητα του δράστη!

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδαν στην Κόκκινη Λίμνη, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης και οι συνάδελφοί του όπως δήλωσε ο ίδιος

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ανέφερε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα!

Serial killer Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις με την τρίτη σορό! Σε ποιον ανήκει;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με τον Serial killer στην Κύπρο και την τρίτη σορό που βρέθηκε..... Σε ποιον ανήκει;

Ο λόγος για την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά από τις Φιλιππίνες. Η σορός της βέβαια θα ταυτοποιηθεί και με εξέταση DNA για επιβεβαίωση. Συγκλονίζουν οι εξελίξεις με τον serial killer της Κύπρου και τα πτώματα που είχε θάψει.

Η Μαρικάρ Βαλντέζ εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017. Η αδερφή της έκανε τα πάντα για να κοινοποιήσει τις Αρχές, ούτως ώστε να εντοπιστεί η αδερφή της, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 εντοπίστηκε στους Αγίους Ομολογητές η άδεια παραμονής της.

Η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά

Στην τρίτη βαλίτσα που βρέθηκε σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό από δύτη που βούτηξε στα θολά νερά της, βρέθηκε το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος το Δεκέμβριο του 2017.

Μετά την αποκάλυψη με τις κατά συρροή δολοφονίες από τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς και την παραδοχή του ότι σκότωσε την 29χρονη, ήρθαν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία όπως ότι ο ύποπτος συνομιλούσε και με φίλη του θύματος, η οποία ωστόσο δεν συναντήθηκε μαζί του. Μάλιστα ο λοχαγός της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι τη φίλη της την σκότωσαν οι κυπριακές Αρχές. Οι σοροί που εντοπίστηκαν κατά σειρά είναι:

-Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό. -Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό. -Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας. -Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία.

Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη. -Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη. -Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.