Έκτακτο! Διαρροή αερίου στην παραλιακή! Κλειστοί οι δρόμοι!

Μεγάλη προσοχή! Αν πάτε προς τα εκεί αλλάξτε πορεία!

Έκτακτο! Διαρροή αερίου στην παραλιακή! Κλειστοί οι δρόμοι!

Διαρροή αερίου έχει σκάσει στην παραλιακή, και είναι κλειστοί οι δρόμοι!

Εργάτες που πραγματοποιούσαν έργα οδοποιίας ενδέχεται να προκάλεσαν ρήγμα σε αγωγό στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Τροχαία έχει κλείσει τον δρόμο και αναμένεται να κλείσει και το αντίθετο ρεύμα προς Γλυφάδα για λόγους ασφαλείας.

Δολοφονία Γλυφάδα: Εξέλιξη σοκ! Η μαφία πίσω από το έγκλημα;

Εξέλιξη σοκ με την δολοφονία στην Γλυφάδα! Η μαφία πίσω από το έγκλημα; Νέες αποκαλύψεις και ντοκουμέντα!

Το θύμα εκτελέστηκε στο γκαράζ του σπιτιού του και οι Αρχές από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στην δολοφονία του 41χρονου φαίνεται πως εμπλέκονται δύο άτομα, αφού το θύμα έφερε χτυπήματα από δύο διαφορετικά όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον πρώην παλαιστή.

Ετσι τον εκτέλεσαν


Οταν εκείνος στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο υπόγειο γκαράζ και βγήκε από το όχημα, οι δράστες εμφανίστηκαν και άρχισαν να πυροβολούν με δύο πιστόλια, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σε έρευνες που έγιναν στο σημείο οι Αρχές εντόπισαν εντόπισαν 7 κάλυκες από πιστόλι Τοκάρεφ των 7,65 m.m., μία σφαίρα και έναν κάλυκα των 9 m.m., γεγονός που επιβεβαιώνει την αρχική εκτίμηση της Αστυνομίας και για δεύτερο άτομο στη δολοφονία.

Οι μπανάνες με 120 κιλά κοκαΐνης


Τον Οκτώβριο του 2013, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε συνεργασία με την αμερικανική DEA, εντόπισαν στη Θεσσαλονίκη κοντέινερ προερχόμενο από το Εκουαδόρ, με φορτίο μπανάνες και σε κρύπτες 120 κιλά κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα, μεταξύ των οποίων ο 45χρονος ομογενής από τη Γεωργία, ηγετικό στέλεχος του διεθνικού εγκληματικού δικτύου, και «υπαρχηγοί» από Αλβανία, Βενεζουέλα, Ουκρανία και Ελλάδα. Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας της υπόθεσης από τις ανακριτικές αρχές, μερικά χρόνια μετά, προέκυψε η εμπλοκή του 41χρονου Μ.Α., θύμα της δολοφονίας στη Γλυφάδα.

Σχέσεις και με το «Λίπος»


Παράλληλα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ τονίζουν ότι ο 41χρονος φέρεται να είχε σχέσεις και με το δεξί χέρι του «Λίπος», του 58χρονου γεωργιανού μαφιόζου, που είχε συλληφθεί το 2018 στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 41χρονος πρώην παλαιστής φέρεται να έκρυβε κλοπιμαία της γεωργιανής μαφίας από τις διαρρήξεις σε πολλές τραπεζικές θυρίδες, χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία που θα επιβεβαίωναν την ενοχή του. Το «Λίπος» έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονίες.