Νέα απάτη μαμούθ στην ελληνική αγορά! Έδωσε 20.000 ευρώ προκαταβολή για ανύπαρκτο Audi!

Μεγάλη προσοχή! Αν ψάχνετε αμάξι αυτή τη περίοδο, δώστε βάση....

Νέα απάτη μαμούθ στην ελληνική αγορά! Έδωσε 20.000 ευρώ προκαταβολή για ανύπαρκτο Audi!

Μια νέα απάτη μαμούθ έσκασε στην ελληνική αγορά με καταναλωτή, 20.000 ευρώ προκαταβολή για ανύπαρκτο Audi!

Ο εν λόγω άτυχος νέος, έδωσε την προκαταβολή για να αγοράσει ένα Audi Q5 diesel του 2018 ενώ τα υπόλοιπα 35.000 ευρώ θα τα έδινε με την παράδοση του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Autonews.gr o ανυποψίαστος καταναλωτής: «Ήθελα να πάρω ένα πολυτελές SUV και έψαχνα στο Διαδίκτυο.

Προς το τέλος Νοεμβρίου βρήκα μια αγγελία σε ιστοσελίδα αγγελιών αυτοκινήτων την οποία την είχε αναρτήσει ένας έμπορος από την περιοχή της Θήβας.

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και αφού μου άρεσε το αμάξι κανονίσαμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε. Όταν βρεθήκαμε τα βρήκαμε στην τιμή μου έδωσε μια απόδειξη για ένα μικρό ποσό μετρητών και τα υπόλοιπα από μεταφορά μέσω τράπεζας.

Μετά από την περίοδο που είχαμε κανονίσει δεν μπορούσα να τον βρω εύκολα και όταν μιλούσαμε έβρισκε όλο δικαιολογίες, για πολύ καιρό και έφθασε μέχρι και στο σημείο να μου αναφέρει ότι ήταν στο νοσοκομείο και το αμάξι ήταν στην Πάτρα και δεν γινόταν να το πάρουμε.

Αφού βγήκε από το νοσοκομείο ξαφνικά που είπε ότι πήγε να πάρει το αυτοκίνητο από τη Γερμανία και μου έστειλε φωτογραφίες με το αμάξι που και καλά είχα παραγγείλει και τον ίδιο μαζί. Αλλά μετά πάλι εξαφανίστηκε!

Κάποια στιγμή πήγα με τον αδερφό μου στο μαγαζί του στη Θήβα μετά από καιρό να του πω να μου επιστρέψει τα χρήματα αφού εδώ και καιρό είχα καταλάβει ότι δεν θα υπάρξει αμάξι.

Του είπαμε ότι τα χρήματα θέλαμε και το θέμα θα λήξει εκεί και μας είπε θα μας τα δώσει τελικά τα χρήματα αλλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.

Έκτοτε κάνουμε μόνο υπομονή και εκείνος παραμένει άφαντος!

Βόμβα με τα διπλώματα οδήγησης! Πόσο βαθιά θα πρέπει να βάζουμε το χέρι στην τσέπη;

Βόμβα έσκασε με τα διπλώματα οδήγησης, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θα πρέπει να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μιλώντας στο Open ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Παναγιώτης Χαρμπής, ανέφερε πως μέχρι τώρα το κόστος άξιζε τα 600-640 ευρώ, ωστόσο με το νέο σύστημα η τιμή των παράβολων αυξήθηκε, ενώ με την απουσία του εκπαιδευτή από το όχημα εξέτασης έχει μπει και ένα ασφάλιστρο, το οποίο αυτομάτως ανεβάζει όλο το κόστος.

Χαρακτηριστικά ο κ. Χαρμπής είπε «και κανένα μάθημα επιπλέον να μην χρειαστεί να κάνει ο υποψήφιος οδηγός, το κόστος που ανεβαίνει είναι 160 ευρώ. Αν θέλει να κάνει και μερικά επιπλέον μαθήματα, τότε το κόστος αυξάνεται κατά 300 ευρώ. Φτάνει, δηλαδή, λίγο πιο κάτω από 1.000 ευρώ».