Αγγελική Νικολούλη: Εξελίξεις για τον Γραικό! Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Η αποκάλυψη που τσακίζει κόκαλα!

Αγγελική Νικολούλη: Εξελίξεις για τον Γραικό! Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Εξελίξεις έχει αναγγείλει η Αγγελική Νικολούλη για τον Δημήτρη Γραικό! Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και είδαμε μόνο στο Instagram της!

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού που ανέδειξε μετά από μεγάλο αγώνα το «Τούνελ».

Η επόμενη μέρα, το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις…

Ακόμα, η εξαφάνιση άλλου επιχειρηματία αποτελεί πλέον γρίφο για δυνατούς λύτες. Η ανακάλυψη μες στη νύχτα σήμανε συναγερμό.

Το «Τούνελ» στον τόπο των ερευνών…


Μη χάσετε το «Φως στο Τούνελ», απόψε στις 23:30.Οι 796 εκπομπές που οδήγησαν στον εντοπισμό 1580 ατόμων…
Η συμβολή στην εξιχνίαση 23 δολοφονιών…
Οι αποκαλύψεις σημαντικών στοιχείων σε εκατοντάδες πολύκροτες υποθέσεις που συντάραξαν την κοινή γνώμη και απασχόλησαν έντονα τα ΜΜΕ…


Όλα αυτά είναι η σφραγίδα αξιοπιστίας της Αγγελικής Νικολούλη.
Με την πολυβραβευμένη εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», επιστρέφει για 24η σεζόν στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές…
Μαζί θα ξεκινήσουν και πάλι το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης.
Ανεξιχνίαστα εγκλήματα, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και πάλι στο φως. Πραγματικά γεγονότα, ανθρώπινες ιστορίες, στιγμές συγκινησιακά φορτισμένες, με την ενεργή συμμετοχή των φίλων τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών. Δείτε την φωτογραφία από το Instagram της:

Αγγελική Νικολούλη: Εξελίξεις για τον Γραικό! Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Δολοφονία Γραικού: Αποκάλυψη σοκ από τον Κούγια! «Θάφτηκε ζωντανός....»

Αποκάλυψη σοκ από τον Αλέξη Κούγια για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού! «Θάφτηκε ζωντανός...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκαλούν πολλά ερωτηματικά, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό. Σύμφωνα πάντα με τον γνωστό ποινικολόγο, το πτώμα του Δημήτρη Γραικού φέρει κατάγματα και έντονα χτυπήματα. Ωστόσο όπως τόνισε, στην έκθεση αποτυπώνονται αυτά που υπέστη το θύμα ενώ ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον.

Εν συνεχεία, ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου, η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο 46χρονος δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού το πρωί της Τετάρτης (05/06) βρέθηκε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας και κρίθηκε προφυλακιστέος. Θυμάστε και τι είχε αναφέρει προχτες το πρωί ο δικηγόρος;