Σοκ! Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης!

Πενθεί ο ΑΝΤ1!

Σοκ! Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης!

Ο ίδιος έπαθε ανακοπή σε καφενείο της Λυρκείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να τον επαναφέρουν.

Γεννημένος στην Πουλλακίδα, ο Γιάννης Πιτσάκης κατοικούσε στο Άργος, παντρεμένος με την αείμνηστη Γιούλα Μπεσκάκη, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Κατερίνα.

Για περισσότερο από μισό αιώνα υπηρέτησε τη δημοσιογραφία από διάφορα πόστα σε Αργολίδα και Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του συνεργαζόμενος με τοπικές εφημερίδες, όπως η «Αναγέννηση» του Ρηγόπουλου και ο «Φείδων». Έπειτα εξέδωσε το «Θάρρος», από τις πρώτες ημερήσιες εφημερίδες της Αργολίδας. Αργότερα συνεργάστηκε με τον αείμνηστο Κυριάκο Καλκάνη στις «Ειδήσεις». Εργάστηκε στην ΕΡΤ όπου και είχε καλύψει το σκάνδαλο Κοσκωτά και το ειδικό δικαστήριο το 1992, καθώς επίσης και στον ΑΝΤ1.

Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης!

Τα τελευταία 24 και πλέον χρόνια είχε επιστρέψει στην Αργολίδα όντας από το 1995 μέχρι και σήμερα ο εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας «Δημοσιογράφος».

Θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη! Τον βρήκαν νεκρό στο αυτοκίνητο του!

Θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη, αφού σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το τρόπο που πέθανε! Τον βρήκαν περαστικοί νεκρό στο αυτοκίνητο του.

Συγκλονισμένη η οικογένεια του πρώην βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο 69 ετών Γιάννης Μανώλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής ήταν για μπάνιο στην θάλασσα με φίλους του και όταν ξαφνικά δεν αισθάνθηκε του είπε πως θα φύγει για το σπίτι του. Δεν πρόλαβε όμως να φτάσει...

undefined

Περαστικός τον είδε πεσμένο μπροστά στο αυτοκίνητό του και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατος του, ο οποίος φέρεται πως είναι λόγω παθολογικών αιτιών.

Σοκ! Πέθανε ο Τ. Κωστόπουλος!

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, σε ηλικία 70 χρόνων, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αριστοτέλης-Τέλης Κωστόπουλος.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο. Αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11.30’ το πρωί στον ιερό ναό του Αγ. Γεωργίου Αγριάς.

Σοκ! Έφυγε από ζωή πασίγνωστος αθλητής!

Από τη ζωή έφυγε πασίγνωστος αθλητής σε ηλικία μόλις 26 χρόνων και τα αίτια του θανάτου,παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Σαν κεραυνός έπεσε στη Βρετανία η είδηση του θανάτου του 26χρονου μποξέρ Connor Law. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο τοπικός σύλλογος πυγμάχων Fife, στη Σκωτία, στον οποίο προπονούνταν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Connor Law μόλις τρεις μέρες πριν από το θάνατο του είχε ανεβάσει ένα tweet στο οποίο ευχαριστούσε όσους τους στάθηκαν στις δυσκολίες που περνούσε το τελευταίο διάστημα.

undefined

Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το θάνατό του ως ύποπτο ενώ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πού πέθανε.

Η σχολή πυγμάχων Glenrothes έγραψε: «Ο Connor ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους μπόξερ και μπροστά του είχε ένα λαμπρό μέλλον. Ήταν ένας πραγματικός κύριος τόσο μέσα όσο και έξω από το ρινγκ».

Πηγή: athensmagazine.gr