Σοκ στην Αττική Οδό! Εκρήξεις από διαρροή καυσίμων! Ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο!

Κάηκε ολοσχερώς το όχημα!

Σοκ στην Αττική Οδό! Εκρήξεις από διαρροή καυσίμων! Ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο!

Σοκ έπαθαν οι οδηγοί στην Αττική Οδό, όταν αντίκρισαν την φωτιά σε αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ υπήρξαν και εκρήξεις από διαρροή καυσίμων.

Σε φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο το πρωί του Σαββάτου (08.06.2019) στην Αττική Οδό, περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τα διόδια του Κορωπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Αττική Οδό» και την Πυροσβεστική, η φωτιά στο όχημα εκδηλώθηκε γύρω στις 9.50 το πρωί, στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Επειδή σημειώνονταν εκρήξεις λόγω της διαρροής καυσίμου, η Τροχαία έκλεισε για δέκα λεπτά τα διόδια Κορωπίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια μικρή ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, και έσβησαν τη φωτιά. Το καμένο όχημα παραμένει στο σημείο, ωστόσο η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στην Κρήτη: Στην εντατική με εγκαύματα 31χρονος! Πήρε φωτιά το τζετ σκι του!

Τζετ σκι τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια να καταλήξει στην εντατική με εγκαύματα ο 31χρονος ιδιοκτήτης του, στην Κρήτη.

Το περιστατικό έγινε στο λιμανάκι των Γουρνών, στην πρώην Αμερικανική Βάση, το μεσημέρι της Τετάρτης. Το τζετ σκι ήταν στη γλίστρα και την ώρα που ο 31χρονος έβαλε μπροστά τη μηχανή, έγινε ανάφλεξη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Υπό στενή ιατρική παρακολούθηση ο ιδιοκτήτης του τζετ σκι

Ο 31χρονος ιδιοκτήτης του τζετ σκι μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική. «Γύρω στις 2.30 έφθασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και αφού έγινε ο απαιτούμενος ιατρικός έλεγχος και εξετάσεις, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Φέρει εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση», δήλωσε στην ιστοσελίδα neakriti ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανιουργιάκης.

Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική κοντά σε σπίτια!

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο δάσος Δραγουντέλι, στη Βουρβουρού Χαλκιδικής κοντά σε σπίτι!

Ξέσπασε από κεραυνό!

Στο σημείο επιχειρούν 12 άτομα πεζοπόρο και 5 οχήματα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 11 το πρωί λόγω κεραυνού και δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές

Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική κοντά σε σπίτια!Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική κοντά σε σπίτια!

Εκκενώθηκαν διαμερίσματα στην Κυψέλη μετά από πυρκαγιά!

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή.

Η Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε διαμέρισμα 5ου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδο Ιωάννου Δροσοπούλου.

Εννέα πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα και προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση στα διαμερίσματα στους πάνω ορόφους.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής η εκκένωση πραγματοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους λόγω των έντονων καπνών που προκλήθηκαν.