Χαμόγελα ευτυχίας! Βρέθηκε ο άνθρωπος που είχε συγκλονίσει την Θεσσαλονίκη!

Είχε σοκάρει το πανελλήνιο η εξαφάνισή του!

Χαμόγελα ευτυχίας! Βρέθηκε ο άνθρωπος που είχε συγκλονίσει την Θεσσαλονίκη!

Χαμόγελα ευτυχίας μετά την είδηση ότι βρέθηκε σώος ο άνθρωπος που είχε συγκλονίσει την Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Κωνσταντίνου Σαχινίδη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Γερακαρού Θεσσαλονίκης, καθώς ο 90χρονος βρέθηκε, εξέλιξη που επέφερε αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Σαχινίδης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα, όντας σε καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο 90χρονος χάθηκε την Πέμπτη (6/6), από το σπίτι του στην περιοχή της Γερακαρούς, Θεσσαλονίκης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της ίδιας ημέρας, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Χαμόγελα ευτυχίας! Βρέθηκε ο άνθρωπος που είχε συγκλονίσει την Θεσσαλονίκη!

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε από κλιμάκιο του ΟΦΚΑΘ και πολίτες, εθελοντές αναζήτησης, σε ρέμα, κοντά στην περιοχή της Γερακαρούς. Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε.

Πηγή: typosthes.gr

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη! Νεκρός σε τροχαίο ο...

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη, μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ο....

83χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οδηγώντας το μοτοποδήλατό του, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στη Θεσσαλονίκη, γύρω στις 17:30, με τον ηλικιωμένο άνδρα να τραυματίζεται αρχικά σοβαρά.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε, αλλά δυστυχώς κατά την διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή, λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το thestival. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.


Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, με έναν μοτοσικλετιστή να χάνει τη ζωή του!

Υπήρξαν και τραυματίες!

Όλα συνέβησαν περίπου στη μία, στον κόμβο της Ξυλούπολης, όταν Ι.Χ. συγκρούστηκε με δίκυκλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και η συνοδηγός του Ι.Χ.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία Λητής.

Πηγή: thestival

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! Γυναίκα παρασύρθηκε από ταξί!

Γυναίκα παρασύρθηκε από ταξί σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 13:00, όταν η γυναίκα η οποία κινούνταν πεζή παρασύρθηκε από το όχημα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Γρηγορίου Παλαμά

Η 65χρονη μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, με κακώσεις στα άνω και τα κάτω άκρα.

Τραγωδία: Πέθανε ο 25χρονος ορειβάτης που τραυματίστηκε στον Όλυμπο!

Ο 25χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί σοβαρό στον Όλυμπο, έχασε τελικά τη ζωή του!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε ο 25χρονος ορειβάτης από τη Βουλγαρία που είχε τραυματιστεί χτες στον Όλυμπο και διακομίσθηκε με ελικόπτερο του στρατού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Τάσος Σπανός, ταυτοποιήθηκε η ταυτότητά του και ενημερώθηκε το προξενείο της Βουλγαρίας, ενώ η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, προκειμένου να γίνει η νεκροψία.

Ο νεαρός άντρας είχε μεταφερθεί από άλλους ορειβάτες στο καταφύγιο «Ζολώτα», μετά τον τραυματισμό του και τον εγκλωβισμό του στη θέση «Κοφτό», σε υψόμετρο 2.300 μέτρων.

Στο ίδιο καταφύγιο είχε βρεθεί και δεύτερος τραυματισμένος ορειβάτης, αμερικανικής καταγωγής και αμφότεροι μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και «Γεννηματάς».