Σοκ! Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία! Έντρομοι οι κάτοικοι

Σκηνές τρόμου ζουν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας

Σοκ! Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία! Έντρομοι οι κάτοικοι

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία! Οι κάτοικοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και είναι έντρομοι όλοι τους.

Ζούνε σκηνές τρόμου..

Ξέσπασε μεγάλη φωτιά το απόγευμα της Κυριακής σε πολυκατοικία στο Μπάρκινγκ, στο ανατολικό Λονδίνο.

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά, ενώ άγνωστα περαμένουν ακόμη τα αίτια της εκδήλωσης της φωτιάς.

φωτιά Λονδίνο

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού! Τι συνέβη;

Συναγερμός έχει σημάνει στην φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και στην Αστυνομία λόγω αιματηρής συμπλοκής κρατουμένων.

Τι συνέβη;

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού και στην Αστυνομία. Μεγάλη αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δυο κρατούμενοι να έχουν μεταφερθεί μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 στη Β’ πτέρυγα χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της άγριας συμπλοκής και περισσότερα στοιχεία για τους κρατούμενους.

Θρήνος στη Φθιώτιδα! Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της...

Θρήνος επικρατεί στη Φθιώτιδα, μετά την είδηση πως γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της, μετά την φωτιά που ξέσπασε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της στον οικισμό Τριφύλλια κοντά στο χωριό Κλωνί Σπερχειάδας.

Στο σημείο βρέθηκαν 7 οχήματα από τη Λαμία, το Αργυροχώρι και τη Σπερχειάδα με τους πυροσβέστες να δίνουν πραγματική μάχη για να σβήσουν την πυρκαγιά. Μάλιστα στην κατάσβεση συμμετείχαν μέχρι και οι αστυνομικοί της περιοχής.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια των ανδρών της Πύροσβεστικής η 85χρονη γυναίκα βρέθηκε καμένη, αλλά και το σπίτι κάηκε ολοσχερώς με τη σκεπή να καταρρέει λίγο αργότερα. Πιθανότατα η πυρκαγιά προέκυψε από βραχυκύκλωμα και μάλλον η ηλικιωμένη έχασε τις αισθήσεις της από τις αναθυμιάσεις.

Προνάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος θα πραγματοποιήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τραγωδία στην Κρήτη! Βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της την...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη! Γυναίκα δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα μετά από ώρες να την βρουν νεκρή στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti, η γυναίκα εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού στην Ιεράπετρα.

Όπως κάθε πρωί έτσι όλοι οι συνάδελφοί της την περίμεναν προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί για να πάνε στην δουλειά. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε και αποφάσισαν να μπουν στο δωμάτιο της να δουν τι συμβαίνει.

Έτσι, την εντόπισαν στο κρεβάτι της νεκρή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.