Στιγμές αγωνίας! Έπεσε άνδρας σε ρέμα στον Όλυμπο!

Το πόδι ομάδα διάσωσης!

Στιγμές αγωνίας! Έπεσε άνδρας σε ρέμα στον Όλυμπο!

Στιγμές αγωνίας περνάει η οικογένεια του άνδρας, ο οποίος έπεσε σε ρέμα στον Όλυμπο. Είναι σοκαρισμένη από το γεγονός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης 46ρονου στον Όλυμπο, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στο ρέμα Ορλιάς, στο σημείο Κόκκινος Βράχος, στην περιοχή του Δίον Πιερίας.

Έπεσε άνδρας σε ρέμα στον Όλυμπο!

Ο 46χρονος επρόκειτο να πάρει μέρος στο μαραθώνιο Ολύμπου και γι’ αυτό το λόγο προπονούνταν στο βουνό. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης γλίστρησε, βγήκε από το μονοπάτι και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του.

Δεν έχασε τις αισθήσεις του, ωστόσο, ένοιωθε ζαλάδες, με αποτέλεσμα φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με τον 46ρονο, να ειδοποιήσουν με κινητό τηλέφωνο την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο έφτασε άμεσα εντεκαμελές κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου και οργανώθηκε επιχείρηση, ώστε ο τραυματίας να μεταφερθεί σε σημείο που θα τον παραλάβει για το νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγικό τέλος για γυναίκα στο Καβούρι! Βρέθηκε νεκρή από...

Τραγικό τέλος βρήκε μια γυναίκα στο Καβούρι. Βρέθηκε νεκρή από πνιγμό και την ανέσυραν οι Λιμενικοί.

Γυναίκα 66 ετών πνίγηκε στο Καβούρι το πρωί της Κυριακής.

Την άτυχη γυναίκα ανέσυραν οι Λιμενικοί στην παραλία του Μεγάλου Καβουριού στην Αττική.

Τραγικό τέλος για γυναίκα στο Καβούρι! Βρέθηκε νεκρή

Η άτυχη γυναίκα που είναι ελληνικής καταγωγής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τους άνδρες του Λιμενικού. Η 66χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από το εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απίστευτη τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός στον Άλιμο ο...

Μια απίστευτη τραγωδία έχει εξελιχθεί εδώ και λίγες ώρες. Βρέθηκε νεκρός στον Άλιμο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Τη σορό, εντόπισε το πρωί το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή.

Η σορός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή.

Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Πάγωσαν στην Αλεξανδρούπολη! Νεκρός μέσα σε Οίκο Ανοχής ο....

Πάγωσαν στην Αλεξανδρούπολη με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός μέσα σε Οίκο Ανοχής 60χρονος!

Οι έντονες στιγμές που έζησε μέσα σε ένα από τα «σπίτια» του έρωτα στην Αλεξανδρούπολη, στάθηκαν μοιραίες για τον άνδρα, ο οποίος αρχικά αισθάνθηκε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πανικός!

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπάθησαν με κάθε δυνατό μέσο να επαναφέρουν τον ημίγυμνο άνδρα, όμως ο άτυχος 60χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον οίκο ανοχής, οι εργαζόμενες του οποίου υπέστησαν ισχυρό σοκ!


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, επιβεβαίωσαν ότι τα αίτια του θανάτου ήταν παθολογικά. Ωστόσο, η σορός του 60χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία.

TAGS