Φρίκη στην Κύπρο! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα! Ήταν δεμένο με σύρμα!

Σκληρές εικόνες αντίκρισαν οι Πυροσβέστες!

Φρίκη στην Κύπρο! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα! Ήταν δεμένο με σύρμα!

Φρίκη επικρατεί στην Κύπρο, αφού βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στην περιοχή της Λάρνακας.

Εντοπίστηκε από πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για πυρκαγιά σε σωρό από άχυρα - Ήταν δεμένο με σύρμα.

Πτώμα άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Το πτώμα εντοπίστηκε από πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για πυρκαγιά σε σωρό από άχυρα.

Όταν οι πυροσβέστες πήγαν κοντά στα άχυρα βρήκαν το πτώμα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δεμένο με σύρμα.

Είναι άγνωστο αν η δολοφονία διαπράχθηκε στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, η σε άλλη τοποθεσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο χώρο όπου τέθηκε φωτιά στα άχυρα.

Φρίκη στη Χαλκίδα! Άνδρας έδεσε, φίμωσε και βίασε γυναίκα με μπουκάλι!

Φρίκη επικρατεί στην Χαλκίδα μετά την είδηση πως άνδρας έδεσε, φίμωσε και βίασε γυναίκα με μπουκάλι.

Η ίδια είναι σοκαρισμένη μετά το τραγικό συμβάν.

Σκηνές απίστευτης βίας κατήγγειλε η 26χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο. Τον 62χρονο δράστη αναζητά η αστυνομία.

Το σοκαριστικό συμβάν κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας χθες όταν πήγε για να καταθέσει μήνυση εναντίον του δράστη.

undefined

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεταξύ θύματος και δράστη υπήρχε κάποια γνωριμία στο παρελθόν. Όπως κατήγγειλε η 26χρονη το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που περπατούσε σε μια οδό της Χαλκίδας, ο 62χρονος την πλησίασε και δια της βίας έσυρε μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Εκεί ο 62χρονος την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Η 26χρονη μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο της πόλης.

Όταν βγήκε, το πρωί της Παρασκευής, πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 62χρονου.

Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πηγή: .lamiareport.gr

Σοκ! 17χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού υποβλήθηκε σε ευθανασία!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι έκαναν ευθανασία σε 17χρονη κοπέλα επειδή είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν παιδί.

Ο λόγος για την Νόα Πατχόβεν...

Η 17χρονη Νόα, από την Ολλανδία, αποφάσισε να πεθάνει με ευθανασία εξαιτίας του βιασμού που είχε υποστεί κατά την παιδική της ηλικία.

Η ολλανδική κυβέρνηση από το 2017 έχει ψηφίσει νόμο που νομιμοποιεί την χρήση ευθανασίας από άτομα που νιώθουν ότι έχουν «ολοκληρώσει τη ζωή τους», αλλά δεν βρίσκονται απαραίτητα στο τελευταίο στάδιο κάποιας θανατηφόρας ασθένειας. Επομένως η ευθανασία έγινε νόμιμα την περασμένη Κυριακή στο σπίτι της Νόα, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα, το μετατραυματικό στρες και την κατάθλιψη που επί χρόνια αντιμετώπιζε λόγω της κακοποίησης που βίωσε στα παιδικά της χρόνια.

Πέθανε την Κυριακή σε νοσοκομειακό κρεβάτι, στο σαλόνι του σπιτιού της στην Χάγη. Υπέφερε από Μετατραυματική Διαταραχή, κατάθλιψη και ανορεξία. Εκτός από τα προσωπικά της προβλήματα, η 17χρονη είχε αναφερθεί και στα λάθη στην ιατρική φροντίδα που έλαβε, όπως οι πολύ μεγάλες λίστες αναμονής.

Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Winning or Learning» (Νικώντας ή Μαθαίνοντας), η Νόα είχε περιγράψει πώς είχε πέσει θύμα βιασμού τρεις φορές! Δύο όταν 12 χρονών σε παιδικό πάρτι και μία όταν ήταν 14 ετών στον δρόμο.

Η Νοα πέρασε τις τελευταίες ώρες της ζωής της λέγοντας αντίο στους φίλους και την οικογένειά της, ενώ μία μέρα πριν πεθάνει με ευθανασία είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο στο Instagram που εξηγούσε γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

«Μετά από πολλές συζητήσεις, αποφάσισα να απελευθερωθώ, επειδή ο πόνος μου είναι αβάσταχτος», έγραψε κάποια στιγμή στο Instagram. «Δεν νιώθω και πολύ ζωντανή τον τελευταίο καιρό, με το ζόρι επιβιώνω», συμπλήρωνε αποτρέποντας τους φίλους της να τη σταματήσουν.

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής της είχε γύρω της συγγενείς και ανθρώπους που την αγαπούσαν. Τον θάνατό της ανακοίνωσε η αδερφή της.