Σοκ! Η στιγμή που Αστυνομικός καταρρέει στο γήπεδο έπειτα από δυνατό χτύπημα με...

Τραγικό! Καρέ καρέ η στιγμή!

Σοκ! Η στιγμή που Αστυνομικός καταρρέει στο γήπεδο έπειτα από δυνατό χτύπημα με...

Κατέρρευσε από του δυνατούς πόνους Αστυνομικός μέσα στο γήπεδο έπειτα από δυνατό χτύπημα με βαρύ αντικείμενο που του έριξαν.

Το περιστατικό συνέβη στην Ρουμανία και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ματς της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ με την Χέρμανσταντ, όπου είχε την ατυχία να βρίσκεται ο αστυνομικός.

Οπαδοί άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο γήπεδο, και ένα από αυτά βρήκε τον αστυνομικό και τον έριξε αναίσθητο.

Πάγωσαν στην Αλεξανδρούπολη! Νεκρός μέσα σε Οίκο Ανοχής ο....

Πάγωσαν στην Αλεξανδρούπολη με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός μέσα σε Οίκο Ανοχής 60χρονος!

Οι έντονες στιγμές που έζησε μέσα σε ένα από τα «σπίτια» του έρωτα στην Αλεξανδρούπολη, στάθηκαν μοιραίες για τον άνδρα, ο οποίος αρχικά αισθάνθηκε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πανικός!

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπάθησαν με κάθε δυνατό μέσο να επαναφέρουν τον ημίγυμνο άνδρα, όμως ο άτυχος 60χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον οίκο ανοχής, οι εργαζόμενες του οποίου υπέστησαν ισχυρό σοκ!


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, επιβεβαίωσαν ότι τα αίτια του θανάτου ήταν παθολογικά. Ωστόσο, η σορός του 60χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία.

Σοκ! Νεκρός ο Ανδρέας Κυπέρας!

Δεν τα κατάφερε στην μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ο Ανδρέας Ιωάννου, Κυπέρας. Ο επί σειρά ετών συμπαθέστατος φροντιστής της Ομόνοιας απεβίωσε μετά την άνιση όπως αποδείχθηκε, μάχη που έδινε για τη ζωή τις τελευταίες μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

«Φτωχότερη» καθίσταται η οικογένεια της Ομόνοιας αφού ένας εξαιρετικός ανθρωπος με αγνή αγάπη για το τριφύλλι εγκατέλειψε τα εγκόσμια.

Εκφράζουμε τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος.