Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο! Εκκενώθηκε η περιοχή!

4 τραυματίες ο απολογισμός!

Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο! Εκκενώθηκε η περιοχή!

Έκρηξη σημειώθηκε σε τριώροφο κτίριο με αποτέλεσμα 4 άνθρωποι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ανάμεσα τους και δυο παιδιά.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο στην πόλη Rocca di Papa, κοντά στη Ρώμη και πιθανότατα προκλήθηκε από διαρροή αερίου. Από την έκρηξη κατέρρευσε ένα τμήμα της πρόσοψης του τριώροφου κτιρίου.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι κάτοικοι εκκένωσαν την περιοχή.

[/youtube]

Έκρηξη σε ΑΤΜ στον Άγιο Δημήτριο! Χάλασαν τα σχέδια των ληστών!

Έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε ΑΤΜ στον Άγιο Δημήτριο, ωστόσο ένα γεγονός χάλασε τα σχέδια των ληστών!

Ένα ΑΤΜ που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Δημήτριο έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η προσπάθειά τους, ωστόσομνα πάρουν τα χρήματα δεν ήταν επιτυχής με τους άγνωστους δράστες να προσπαθούν στη συνέχεια να γκρεμίσουν τη τζαμαρία μπροστά από το ΑΤΜ με ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος.

Εκείνη την ώρα από το σημείο έτυχε να περνάει ένα περιπολικό του ΑΤ Αγίου Δημητρίου στη θέα του οποίου οι άγνωστοι δράστες το έβαλαν στα πόδια και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη σπείρα που άδειαζε σπίτια ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια!

Στο βίντεο του OPEN οι κουκουλοφόροι βρίσκονται στον κήπο της μονοκατοικίας, όπου διέμενε το 2018 ο γνωστός ποδοσφαιριστής Μπίμπρας Νάτχο. Οι διαρρήκτες έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και προσπαθούν να δουν από ποιο σημείο θα «τρυπώσουν» σε αυτό.

Τελικά, βρήκαν μία μπαλκονόπορτα, την οποία κατάφεραν να ανοίξουν. Λίγη ώρα αργότερα μπήκαν στο σπίτι, πήραν κοσμήματα καθώς και χρήματα.

Στο δεύτερο βίντεο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους οι διαρρήκτες προσπαθούν να δουν πώς θα μπουν στο σπίτι.

Κρατούν έναν φακό και κοιτάζουν εάν είναι κάποιος μέσα στο σπίτι για να μπορέσουν να μπουν!