Ανείπωτη τραγωδία στη Λέσβο: Δύο νεκρά παιδιά σε ναυάγιο!

Έξι άνθρωποι συνολικά έχασαν τη ζωή τους!

Ανείπωτη τραγωδία στη Λέσβο: Δύο νεκρά παιδιά σε ναυάγιο!

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Λέσβο, όπου μεταξύ των έξι νεκρών σε ναυάγιο βάρκας βρίσκονται και δύο παιδιά!

Η ανατράπηκε στα ανοιχτά του νησιού!

Τέσσερις γυναίκες, ένας άνδρας και δύο παιδιά είναι ο απολογισμός του ναυαγίου που έγινε σήμερα στις 7 το πρωί 2,5 μίλια ανοικτά των Παμφύλων, λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Η πλαστική βάρκα στην οποία επέβαιναν οι μετανάστες είχε ξεκινήσει από τις απέναντι ακτές, και συγκεκριμένα την περιοχή του Κιουτσούκ Κουγιού στο Αϊβαλί, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Λίγο όμως πριν την άφιξή της στη Λέσβο, πιθανά λόγω μετατόπισης φορτίου, εξαιτίας της υπερφόρτωσης της, ανατράπηκε. Στην περιοχή την ώρα του ναυαγίου επικρατούσαν συνθήκες καλοκαιρίας όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επιτόπου έσπευσε το σύνολο της δύναμης των σκαφών του Λιμενικού Σώματος και της Frontex στη Λέσβο, καθώς και αεροσκάφος super puma που συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή για εντοπισμό και άλλων τυχόν ναυαγών.

Μέχρι στιγμής 57 άτομα έχουν διασωθεί. Διασωθέντες και νεκροί είναι αφρικανικής καταγωγής.

Θλίψη! Νεκρός ο Χρήστος Τσιγαρίδας!

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, ότι βρέθηκε νεκρός ο Χρήστος Τσιγαρίδας!

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας ήταν ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια της δίκης των μελών του ΕΛΑ, είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τις ενέργειες της οργάνωσης για όσο καιρό ήταν ο ίδιος μέλος.

Νεκρός ο Χρήστος Τσιγαρίδας!


Η κηδεία του (πολιτική) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Φρίκη στην Κρήτη! Βρέθηκε πτώμα χωρίς πόδια και χέρια!

Φρίκη επικρατεί στην Κρήτη! Βρέθηκε πτώμα χωρίς πόδια και χέρια σε προχωρημένη σήψη στο χώρο της εκσκαφής.

Σε κατάσταση σοκ ο χειριστής χωματουργικού μηχανήματος που τον βρήκε.

Στο χώρο της εκσκαφής αντίκρυσε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη χωρίς χέρια και πόδια, το οποίο εκτιμάται ότι θα πρέπει να ξεβράστηκε από τη θάλασσα.

Στο σημείο βρίσκεται το Λιμενικό Αγίου Νικολάου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ιατροδικαστική έρευνα για να αποκαλυφτεί η ταυτότητα του άτυχου άνδρα.