Εξέλιξη σοκ! Μάχη για την ζωή του δίνει ο γιος του Νίκου Πατέρα!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Εξέλιξη σοκ! Μάχη για την ζωή του δίνει ο γιος του Νίκου Πατέρα!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό» ο 19χρονος γιος του Νίκου Πατέρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/6) στην Παραλιακή στο ύψος του «Ποσειδωνίου».

Ο νεαρός οδηγός, ο οποίος είναι γιος του εφοπλιστή και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Πατέρα, διακομίστηκε αρχικά με τον συνεπιβάτη του στο «Γ. Γεννηματάς», όμως ακολούθως και έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του όλη η οικογένεια Πατέρα, καθώς και φίλοι και γνωστοί, ενώ, ευτυχώς, ο έτερος επιβάτης, ο οποίος είναι εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, καθώς φέρει πιο ελαφρά τραύματα.

Τροχαίο Πατέρας: Σοκ με τον συνοδηγό του γιου του! Η ταυτότητά του στην δημοσιότητα....

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Διαμαντής Πατέρας! Σοκ με τον συνοδηγό, αφού η ταυτότητά του δόθηκε στην δημοσιότητα...

Στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το κέντρο Ποσειδώνιο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα μπει σε μονόδρομο και ο 19χρονος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ένας ακόμη 19χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του Πατέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος οδηγούσε ένα Mini Cooper, ενώ συνοδηγός ήταν ο επίσης 19χρονος, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ o οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Δείτε και την ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

undefined

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα με θύμα μία εργαζόμενη στον τομέα της καθαριότητας του Ηρακλείου έγινε πριν λίγο, όταν η ίδια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 8 περίπου το πρωί όταν η άτυχη γυναίκα την ώρα που καθάριζε τον δρόμο στις Τρεις Βαγιές έπεσε θύμα της απροσεξίας της.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στην εργαζόμενη και να την μεταφέρουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει ελαφρά τραύματα.


Πηγή: cretapost.gr