Πένθος στην Κρήτη! Νεκρός ο....

Σοκ στο νησί!

Πένθος στην Κρήτη! Νεκρός ο....

Πένθος στην Κρήτη, για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 80χρονο Ολλανδό που σήμερα αποφάσισε να διασχίσει το φαράγγι της Ρόκας στην Κίσαμο.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες μία γυναίκα που έκαναν μαζί διακοπές στην Κρήτη ανησύχησε επειδή ο 80χρονος δεν είχε επιστρέψει και ειδοποίησε τις αρχές.

Όπως ανέφερε στο cretapost ο περιφερειακός διευθυντής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτη, Ν. Λαγουδάκης «η γυναίκα μας ειδοποίησε καλώντας τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Αμέσως στήσαμε μεγάλη επιχείρηση με έξι πυροσβέστες και έναν αξιωματικό για τον εντοπισμό του 80χρονου. Μετά από τέσσερις ώρες ερευνών και πεζοπορίας βρήκαμε τον άνδρα νεκρό».

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο άτυχος άνδρας κατά την διάρκεια της πεζοπορίας έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η επιχείρηση ανάσυρσής του άψυχου σώματός του ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη! 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές!

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την Κρήτη, όπου 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές!

Ο 46χρονος, σύμφωνα με το Cretalive, στα τέλη Μαΐου βίωσε μια έντονη ερωτική απογοήτευση, η οποία επιβάρυνε σημαντικά τη διάθεσή του και τη ψυχολογία του.

Το απόγευμα της Κυριακής, 2 Ιουνίου, ο απελπισμένος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και κατάπιε μεγάλο αριθμό από χάπια. Συγγενείς και φίλοι αντιλήφθηκαν ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τον μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο, με συνέπεια να κρατηθεί στη ζωή.

Εκανε δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας


Το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, ο 46χρονος, μη έχοντας ξεπεράσει την ερωτική απογοήτευση, έκανε μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, και πάλι χρησιμοποιώντας χάπια! Και αυτή τη φορά, ωστόσο, γείτονες και συγγενείς -που, πλέον, τον «παρακολουθούσαν» στενά- τον πρόλαβαν και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο, με διαφορά λίγων ωρών, καταγράφηκε μια φρικτή αυτοκτονία στο Ιλιον και μια ακόμη στη Σητεία.

Να σημειωθεί ότι για περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας υπάρχει η 24ωρη τηλεφωνική γραμμής υποστήριξης και παρέμβασης της ΜΚΟ «Κλίμακα» στον αριθμό 1018. Η γραμμή απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που έχουν αυτοκτονική τάση, όσο και για πολίτες που αντιλαμβάνονται ανησυχητικές συμπεριφορές από συγγενείς, φίλους και γνωστούς.