Τραγικός θάνατος 15χρονης: Έπεσε από την ταράτσα βγάζοντας φωτογραφία!

Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς!

Τραγικός θάνατος 15χρονης: Έπεσε από την ταράτσα βγάζοντας φωτογραφία!

Μία 15χρονη βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε από την ταράτσα στην προσπάθειά της να βγει φωτογραφία!

Η άτυχη κοπέλα είχε ανέβει στην οροφή με δύο φίλους της και έπεσε στο κενό από 27 μέτρα!

Ο λόγος για την Εκατερίνα Τσερνόβα η οποία για μία ελκυστική πόζα στο ηλιοβασίλεμα της Μόσχας έχασε τη ζωή της!

Τα συγκεκριμένα περιστατικό συμβαίνουν συνέχεια, ενώ με τον ίδιο τρόπο τον περασμένο μήνα δύο κορίτσια 14 και 13 ετών έχασαν τη ζωή τους.

Άνδρας σκότωσε πέντε του παιδιά και καταδικάστηκε σε θάνατο!

47χρονος άνδρας σκότωσε πέντε του παιδιά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα καταδικαστεί σε θάνατο.

O Τίμοθι Τζόουνς σκότωσε τα πέντε μικρά παιδιά του μέσα στο σπίτι τους και κατόπιν μετέφερε τις σορούς με το αυτοκίνητό του, περνώντας από πολλές Πολιτείες, για να τις πετάξει τελικά στην Αλαμπάμα.

Οι ένορκοι συμφώνησαν ομόφωνα να επιβληθεί στον Τίμοθι Τζόουνς η θανατική ποινή, αφού προηγουμένως τον έκριναν ένοχο για τη δολοφονία των παιδιών του: Μίρα, 8 ετών, Ελάιας, 7, Νέιθαν, 6, Γκάμπριελ 2 και Άμπιγκεϊλ, 1 έτους.

Άνδρας σκότωσε πέντε παιδιά και καταδικάστηκε σε θάνατο!

Ο Τζόουνς, ένας διαζευγμένος πρώην μηχανικός λογισμικού στις ΗΠΑ, δεν κατέθεσε στη δίκη του που έγινε στο Λέξινγκτον της Νότιας Καρολίνας. Κατά την τελική αγόρευσή του, ο εισαγγελέας Ρικ Χάμπαρντ είπε ότι οι δολοφονίες παιδιών κάτω των 11 ετών δικαιολογούν τη θανατική ποινή. "Η τιμωρία πρέπει να είναι ανάλογη του εγκλήματος. Πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνο", είπε.

Η συνήγορος του κατηγορουμένου, για να ελαφρύνει τη θέση του, υπενθύμισε στους ενόρκους ότι η μητέρα του Τζόουνς έπασχε από σχιζοφρένεια, μια ασθένεια που κάποιες φορές κληρονομείται. Ο συνονόματος πατέρας του ζήτησε από το δικαστήριο να του χαρίσει τη ζωή και μάλιστα έβγαλε το πουκάμισό του μέσα στην αίθουσα για να δείξει την πλάτη του, καλυμμένη με τατουάζ με τα πρόσωπα των νεκρών εγγονιών του.

Ο Τζόουνς συνελήφθη στο Μισισίπι τον Σεπτέμβριο του 2014 και ομολόγησε ότι ο μεσαίος γιος του, ο Νέιθαν, πέθανε μετά από μια τιμωρία που του επέβαλε. Στη συνέχεια, στραγγάλισε τα άλλα τέσσερα παιδιά.

Πηγή: protothema.gr

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη! 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές!

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την Κρήτη, όπου 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές!

Ο 46χρονος, σύμφωνα με το Cretalive, στα τέλη Μαΐου βίωσε μια έντονη ερωτική απογοήτευση, η οποία επιβάρυνε σημαντικά τη διάθεσή του και τη ψυχολογία του.

Το απόγευμα της Κυριακής, 2 Ιουνίου, ο απελπισμένος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και κατάπιε μεγάλο αριθμό από χάπια. Συγγενείς και φίλοι αντιλήφθηκαν ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τον μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο, με συνέπεια να κρατηθεί στη ζωή.