Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!

Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό!

Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!

Πέτρες πετάνε σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό και αν συνεχιστεί αυτό θα θρηνήσουμε θύματα! Χρειάζεται τεράστια προσοχή!

Οι φωτογραφίες από τα οχήματα με τα σπασμένα παρμπρίζ σοκάρουν!

Οδηγοί οχημάτων που κινούνταν το βράδυ της Πέμπτης (13-06-2019) στην νέα εθνική οδό Πατρών Πύργου, είχαν Άγιο, αφού κατάφεραν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μη χάσουν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους, εξαιτίας του πετροπολέμου που δέχθηκαν στο ύψος του Αλισσού.

Το περιστατικό κατεγράφη γύρω στις 21.45 το βράδυ της Πέμπτης και σε οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Μετά την μεγάλη ευθεία του Αλισσού και λίγο πριν το μεγάλο πάρκινγκ οι οδηγοί είδαν τεράστιες πέτρες να πέφτουν βροχή σε κάθε σημείο των οχημάτων τους. Κάποιες καρφώθηκαν στα παρμπρίζ.

Επι τόπου κλήθηκε η τροχαία που κατέγραψε το περιστατικό και έγιναν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με το thebest.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο και εκτιμήσεις θέλουν μικρά παιδιά να το έχουν βρει ως παιχνίδι.

Ο κίνδυνος που ελοχεύει ωστόσο είναι μεγάλος και από θαύμα δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό ή χειρότερα, από πιθανή εκτροπή οχήματος.

Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!
Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!
Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!

Πανικός στο πλατό της Έλλης Στάη! Εκτός εαυτού ο καλεσμένος της πέταξε τα μικρόφωνα!

Πανικός επικράτησε στο πλατό της Έλλης Στάη με τον καλεσμένος της να βγαίνει εκτός εαυτού! Πέταξε τα μικρόφωνα και έφυγε από την εκπομπή.

Από τον αέρα, δεν έλειψαν οι ειρωνίες που τον εξόργισαν, ενώ είδαμε και τα γελάκια της παρουσιάστριας.

Καλεσμένος βρέθηκε στην Έλλη Στάη ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση». Η παρουσιάστρια του απηύθυνε και το πρώτο ερώτημα ήταν με αφορμή την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας: «Αυτή είναι δική σας ερμηνεία ή του Κυριάκου Μητσοτάκη» με την Έλλη Στάη να απαντά: «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια». «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», είπε ο πολιτικός και του απάντησε: «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε λεκτικά στην Έλλη Στάη λέγοντας ότι κάνει προπαγάνδα με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Υπάρχουν και λίγοτερο ναζιστικά;». «Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα» απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε»"Καλό σας βράδυ κύριες Βελόπουλε, είπε η Στάη ενώ ο Βελόπουλος έβγαλε τα μικρόφωνα και σηκώθηκε έφυγε από το πλατό.