Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις με το μυστήριο θάνατο βρέφους!

Σε εξέλιξη οι έρευνες!

Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις με το μυστήριο θάνατο βρέφους!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο μυστήριο του βρέφους στη Θεσσαλονίκη!

Υπενθυμίζουμε ότι το 8 μηνών αγοράκι, μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την περιοχή της "Μαρτίου".

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το νοσοκομείο, πιθανολογείται ότι ο θάνατός του, «μπορεί να επήλθε από εισρόφηση τροφής», αλλά τα ακριβή αίτια θα τα δείξει η νεκροψία.

Ο πατέρας του παιδιού καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, είχε τροχαίο στην περιφερειακή οδό και μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος.

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη! Έπεσε στο κενό ο...

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη! Έπεσε στο κενό ο...

Πριν λίγη ώρα σημειώθηκε ατύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης αφού άνδρας έπεσε στο κενό!

Σήμερα (14/6/2019) γύρω στις 16.30 το απόγευμα στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου ένας άνδρας, περίπου 60 ετών έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ με γιατρό για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθει αιμορραγία.

Επίσης άλλες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι κάτα πιθανότατα γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά στο κενό.

Πένθος στην Κρήτη! Νεκρός ο....

Πένθος στην Κρήτη, για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 80χρονο Ολλανδό που σήμερα αποφάσισε να διασχίσει το φαράγγι της Ρόκας στην Κίσαμο.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες μία γυναίκα που έκαναν μαζί διακοπές στην Κρήτη ανησύχησε επειδή ο 80χρονος δεν είχε επιστρέψει και ειδοποίησε τις αρχές.

Όπως ανέφερε στο cretapost ο περιφερειακός διευθυντής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτη, Ν. Λαγουδάκης «η γυναίκα μας ειδοποίησε καλώντας τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Αμέσως στήσαμε μεγάλη επιχείρηση με έξι πυροσβέστες και έναν αξιωματικό για τον εντοπισμό του 80χρονου. Μετά από τέσσερις ώρες ερευνών και πεζοπορίας βρήκαμε τον άνδρα νεκρό».

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο άτυχος άνδρας κατά την διάρκεια της πεζοπορίας έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η επιχείρηση ανάσυρσής του άψυχου σώματός του ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ.