Αυτοκτονία 23χρονου στην Πάτρα: Άνοιξαν την πόρτα οι γονείς τους και τον βρήκαν...

Το σημείωμα που άφησε πίσω του!

Αυτοκτονία 23χρονου στην Πάτρα: Άνοιξαν την πόρτα οι γονείς τους και τον βρήκαν...

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία του 23χρονου στην Πάτρα. Αυτοί που τον βρήκαν ήταν οι γονείς του, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και τον είδαν κρεμασμένο.

Απαγχονισμένος στο δωμάτιο του, στην φοιτητική εστία της Πάτρας, βρέθηκε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες ο 23χρονος φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος φοιτητής Β.Μ, έβαλε τέλος στη ζωή του μεαπαγχονισμό καθώς βρέθηκε κρεμασμένος από σωλήνες του καλοριφέρ μέσα στο δωμάτιο του στις φοιτητικές εστίες στο Ρίο.

Αυτοκτονία 23χρονου στην Πάτρα

Τον άτυχο νέο βρήκαν οι γονείς του, σήμερα το μεσημέρι καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους στο τηλέφωνο από προχθές, ημέρα Τετάρτη, ενώ τελευταία φορά που είχαν επικοινωνήσει, τον άκουσαν παράξενο με υπερβολικές ανησυχίες.

Οι γονείς του νεαρού φοιτητή, που μένουν στο Αγρίνιο, συνέχισαν τις μάταιες προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του και χθες και αποφάσισαν να μεταβούν στην Πάτρα.

Όταν οι γονείς του άτυχου νεαρού έφτασαν στο δωμάτιο, ο υπεύθυνος της εστίας, άνοιξε την πόρτα και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέμα. Ο 23χρονος ήταν κρεμασμένος με ένα σκοινί ενώ είχε αφήσει ένα σημείωμα σε εμφανές σημείο που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Αυτοκτονία 23χρονου στην Πάτρα

Αμέσως οι γονείς του και οι υπεύθυνοι της εστίας κάλεσαν το ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη αργά. Ο 23χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ήταν νεκρός από χθες το βράδυ.


Στο σημείωμα που άφησε ο 23χρονος Β.Μ ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και αυτοί δεν έχουν να κάνουν με ερωτική απογοήτευση ή μπούλινγκ αλλά σχετίζονται με ανησυχίες και προβληματισμούς.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Πάτρα! Κρεμάστηκε φοιτητής μέσα στην εστία!

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα! Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι φοιτητής κρεμάστηκε μέσα στην εστία!

Ο άτυχος νεαρός σπούδαζε στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο 23χρονος φοιτητής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τους υπεύθυνους της φοιτητικής εστίας του Ρίου.

Οι υπέυθυνοι της εστίας είχαν ειδοποιηθεί από τους γονείς του νεαρού, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Όταν άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του 23χρονου, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα!

Πένθος στην Κρήτη! Νεκρός ο....

Πένθος στην Κρήτη, για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 80χρονο Ολλανδό που σήμερα αποφάσισε να διασχίσει το φαράγγι της Ρόκας στην Κίσαμο.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες μία γυναίκα που έκαναν μαζί διακοπές στην Κρήτη ανησύχησε επειδή ο 80χρονος δεν είχε επιστρέψει και ειδοποίησε τις αρχές.

Όπως ανέφερε στο cretapost ο περιφερειακός διευθυντής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτη, Ν. Λαγουδάκης «η γυναίκα μας ειδοποίησε καλώντας τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Αμέσως στήσαμε μεγάλη επιχείρηση με έξι πυροσβέστες και έναν αξιωματικό για τον εντοπισμό του 80χρονου. Μετά από τέσσερις ώρες ερευνών και πεζοπορίας βρήκαμε τον άνδρα νεκρό».

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο άτυχος άνδρας κατά την διάρκεια της πεζοπορίας έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η επιχείρηση ανάσυρσής του άψυχου σώματός του ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη! 46χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές!