Σοκ στη Βέροια: Μητέρα και κόρη διακινούσαν οπλισμένες ηρωίνη!

Είχαν στην κατοχή τους σκληρά ναρκωτικά!

Σοκ στη Βέροια: Μητέρα και κόρη διακινούσαν οπλισμένες ηρωίνη!

Σοκ έχει προκληθεί στη Βέροια με μία μητέρα και την κόρη της να διακινούν οπλισμένες ηρωίνη!

Στην Βέροια δρούσαν δυο Ελληνίδες -μητέρα και κόρη!- οι οποίες διακινούσαν “σκληρά” ναρκωτικά, αλλά η έδρα τους βρισκόταν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου τις εντόπισαν οπλισμένες με ένα... κλομπ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και τους πέρασαν χειροπέδες!

Οι αστυνομικοί, που είχαν μαζί τους εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν η 61χρονη γυναίκα και η 35χρονη κόρη της και δεν άργησαν να εντοπίσουν τις συσκευασίες με τα 146,6 γραμμάρια ηρωίνης και τα 5,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχαν αστην κατοχή τους και σχεδίαζαν να διαθέσουν προς πώληση.

Επιπλέον, κατέσχεσαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης και ένα μεταλλικό κλομπ, καθώς και το ποσό των 2.730 ευρώ που προερχόταν από τις πωλήσεις που είχαν κάνει! Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή.

Στα χέρια της αστυνομίας ο Νο1 καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών!

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε ο Νο1 καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών!

Ο 57χρονος εντοπίστηκε τυχαία από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ κινούνταν στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Λεχαινών και υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων, από τον οποίο προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ο οποίος διέταξε τη μεταγωγή του στην Αθήνα ώστε να απολογηθεί.

*** Στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών συνέλαβαν έναν 50χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

*** Στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 28χρονο αλλοδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μύκονος: Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά!

Επτά συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών έγινε το Σάββατο στη Μύκονο!

Οι Αρχές δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία με τα ευρήματα!

Η παραβατικότητα στη Μύκονο καλά κρατεί, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/05) επτά αλλοδαπούς για ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., σε οικία στην περιοχή «Πετεινάρος» στη Μύκονο, βρέθηκαν διάσπαρτες εντός αυτής καθώς και σε παρακείμενα σημεία του προαύλιου χώρου της, ικανός αριθμός από νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν δέκα τεσσάρων γραμμαρίων και σαράντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου (114,46gr).Πριν λίγες ημέρες, επίσης, συνελήφθη για ναρκωτικά γνωστό τραγουδιστής της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Επιπρόσθετα, τρεις εκ των συλληφθέντων παρέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ δύο εξ΄ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα. Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.

Μύκονος: Συλλήψεις για ναρκωτικά!

Σύλληψη και ενός 21χρονο
Επίσης, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους τριών γραμμαρίων και είκοσι τεσσάρων εκατοστών του γραμμαρίου (3,24gr). Επίσης και αυτός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Επίσης από Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.