Λαμία: Κοριτσάκι 3 ετών ήπιε απορρυπαντικό!

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Λαμία: Κοριτσάκι 3 ετών ήπιε απορρυπαντικό!

Κοριτσάκι 3 ετών ήπιε απορρυπαντικό! Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Λαμίας.

Ποια η κατάστασή του;

Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε, εσπευσμένα χθες Σάββατο, ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών το οποίο ήπιε απορρυπαντικό.

Αρχικά το περιστατικό αντιμετωπίστηκε στο ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αβάσταχτος πόνος στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι

Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι και ο πόνος στη Λάρισα είναι αβάσταχτος!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου στον Αμπελώνα Λάρισας, με παράσυρση παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr το μόλις 4 ετών κοριτσάκι επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο στον Αμπελώνα (μπροστά από τον Ιερό Ναό), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες έως στιγμής συνθήκες, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο ευτυχώς κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, παρέσυρε το παιδί.

Το γεγονός ότι ο οδηγός δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα συνετέλεσε στο να τραυματιστεί ελαφρά το κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε σε πολύ καλή κατάσταση στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τροχαίο-σοκ: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι που οδηγούσε 14χρονος!

Τροχαίο-σοκ συνέβη στην Κύμη, όπου μία μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι το οποίο οδηγούσε ένας 14χρονος!

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή μιας μηχανής και ενός πατινιού, σημειώθηκε στις 9:30’ το βράδυ της Παρασκευής (14/6) έξω από την Κύμη στην Εύβοια, στην επαρχιακή οδό που οδηγεί στα Λέπουρα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Κύμης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα με οδηγό έναν 18χρονο κάτοικο της περιοχής, συγκρούστηκε με μηχανοκίνητο δίτροχο όχημα (πατίνι) το οποίο χειριζόταν ένα 14,5χρονο παιδί παίζοντας κοντά στο σπίτι του.

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός και των δύο παιδιών που μεταφέρθηκαν άμεσα στο διπλανό Κέντρο Υγείας και από κει έφυγαν επειγόντως με ασθενοφόρο για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Θυμίζουμε ότι μόλις στο τέλος του περασμένου χρόνου έφτασαν στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα δίτροχα, ενώ ήδη από τα μέσα Απριλίου είχε καταγραφεί και το πρώτο επίσημο ατύχημα σε σύγκρουση με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχε αποκαλυφθεί και το τεράστιο κενό στο σχετικό κώδικα κυκλοφορίας που θα έπρεπε να ρυθμίζει θέματα για την ασφαλή συνύπαρξη με τα υπόλοιπα τροχοφόρα οχήματα.