Έγκλημα στην Καλαμαριά: Για πρώτη φορά το πρόσωπο του ψυκτικού που σκότωσε την 63χρονη!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Για πρώτη φορά το πρόσωπο του ψυκτικού που σκότωσε την 63χρονη!

Για πρώτη φορά το πρόσωπο του ψυκτικού που σκότωσε την 63χρονη! Αποκαλύψεις σοκ στο φως για το έγκλημα στην Καλαμαριά!

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του δράστη, ενώ ακούσαμε και την μητέρα του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή "Μαζί σου", η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της είναι ένας ψυχρός δολοφόνος.

''Αν μπορείτε έστω και λίγο να έρθετε στη θέση μου θα μπορέσετε να με καταλάβετε. Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. Αυτό είναι μέσα από την ψυχή μου το μόνο που μπορώ να πω'', είπε η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού.

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Για πρώτη φορά το πρόσωπο του ψυκτικού που σκότωσε την 63χρονη!

Ερωτηθείσα τι άνθρωπος είναι ο γιος της, εκείνη απάντησε: ''Σίγουρα όχι δολοφόνος. Είμαι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Σοβαρολογείτε τώρα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να με καταλάβετε σας παρακαλώ''.

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του ψυκτικού! (Βίντεο)

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην δολοφονία της Καλαμαριάς! Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του ψυκτικού!

Δεν μπορεί πιστέψει ότι είναι ψυχρός δολοφόνος.

Ο γιος της πήγε να επισκευάσει ένα κλιματιστικό και κατέληξε να κάνει ένα άγριο έγκλημα.Η μητέρα του ψυκτικού μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου συγκλονίζοντας.

«Αν μπορείτε έστω και λίγο να έρθετε στη θέση μου θα μπορέσετε να με καταλάβετε. Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. Αυτό είναι μέσα από την ψυχή μου το μόνο που μπορώ να πω», ήταν αρχικά τα λόγια της και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε τι άνθρωπος είναι ο γιος της. «Σίγουρα όχι δολοφόνος. Είμαι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου.
Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Σοβαρολογείτε τώρα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να με καταλάβετε σας παρακαλώ».

Τι είδε ο ιατροδικαστής
Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να συμπληρωθούν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συνεχίζονται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.