Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που ο 31χρονος προσπαθεί να σώσει τη βάρκα και χάνει τη ζωή του!

Τραγική στιγμή!

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που ο 31χρονος προσπαθεί να σώσει τη βάρκα και χάνει τη ζωή του!

Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει την προσπάθεια του άτυχου 31χρονου ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα χθες το απόγευμα για να σώσει τη βάρκα του και έχασε τη ζωή του!

Είχε ξεσπάσει ξαφνική καταιγίδα στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας.

Λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός!

Στο βίντεο φαίνεται ο 31χρονος να κολυμπά προς την βάρκα που έχει παρασυρθεί στα ανοιχτά και να προσπαθεί να την φτάσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η προσπάθεια του αυτή τελικά, του κόστισε τη ζωή…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο, που τράβηξε λουόμενος, την ώρα που στην πλαζ έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι:

Πηγή: agriniopress.gr

Τραγωδία στη Σκιάθο: Βρέθηκε νεκρός ηλικιωμένος στην θάλασσα!

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (16/06) στη Σκιάθο, όταν και ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα!

Ο 79χρονος άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από την Αγγλία βρισκόταν στο νησί για διακοπές. Ξαφνικά, εκεί που κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα όταν έγινε αντιληπτός από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν στην παραλία να επικρατήσει πανικός.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο προκειμένου να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες τον διασωστών ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθο, το οποίο άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο πνιγμός.

Πιθανότατα υπέστη ανακοπή
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε πιθανότατα επειδή υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι λιμενικοί ερευνούσαν έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου (16/06) τα στοιχεία της ταυτότητάς του και έψαχναν να βρουν οικείους του. Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.