Φρίκη στον Βόλο: 12χρονο κορίτσι περιγράφει λεπτομερώς την αποπλάνηση του από ηλικιωμένο!

Ανατριχιάζει η κατάθεσης της...

Φρίκη στον Βόλο: 12χρονο κορίτσι περιγράφει λεπτομερώς την αποπλάνηση του από ηλικιωμένο!

Φρίκη στον Βόλο με πρωταγωνίστρια ένα 12χρονο κορίτσι να περιγράφει λεπτομερώς την απόπειρα αποπλάνησης της από ηλικιωμένο!

Ανατριχίλα προκαλεί όλα όσα περιγράφει!

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για αποπλάνηση ανήλικης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ένας 68χρονος κάτοικος της πόλης, μετά την καταγγελία των γονέων ενός κοριτσιού μόλις 12 χρόνων ότι το παρέσυρε με το πρόσχημα ότι ήθελε να της προσφέρει ένα δώρο, και ασέλγησε πάνω του.

Το ανήλικο κορίτσι αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς του την τρομακτική εμπειρία του, καθώς ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τη θωπεύσει στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς φέρεται να το είχε ξανακάνει λίγες ημέρες πριν! Η 12χρονη επιβεβαίωσε όσα υποστήριζαν οι αναστατωμένοι γονείς της, παρουσία ψυχολόγου κι έτσι ο 68χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι επιχείρησε να αποπλανήσει το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο η μικρούλα περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια όσα της έκανε κι έτσι οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του. Ωστόσο, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συνεχιστεί η προανάκριση ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται αν είχε παρασύρει και άλλες ανήλικες στο παρελθόν.

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Με αυτό τον τρόπο αποπλάνησε την μαθήτρια ο 42χρονος!

Τον τρόπο που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, αποκάλυψε ο 42χρονος.

Ο 43χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση με το κοριτσάκι.

Όπως είπε, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια. Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα. Αγνοώντας φυσικά πως είχε στριμώξει ένα μικρό παιδί με άγριες και αρρωστημένες διαθέσεις το οποίο μάλιστα είχε την ηλικία της κόρης του. Ο 43χρονος, παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κοριτσάκι δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν...

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας 14 ετών. Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν αποθηκευμένες αισχρές γυμνές φωτογραφίες οι οποίες είναι από τη συγκεκριμένη μαθήτρια η οποία είχε πέσει και αυτή θύμα του διεστραμμένου ψιλικατζή. Πλέον, ο 43χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ καθώς διενεργείται κύρια ανάκριση και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε απλώσει τα αρρωστημένα του πλοκάμια και σε άλλα κοριτσάκια της περιοχής.