Έγκλημα Γουδή: Ραγδαίες εξελίξεις με την μητροκτόνο! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Έγκλημα Γουδή: Ραγδαίες εξελίξεις με την μητροκτόνο! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την μητροκτόνο από το έγκλημα στο Γουδή! Αναλυτικά το τι συνέβη....

Η δράστης αναμένεται να βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα ώστε να της απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη της.


Ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η 68χρονη φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη μητέρα της γιατί η 92χρονη «είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν άντεχε άλλο».

Όσον αφορά τη στιγμή της δολοφονίας κατά την προανάκριση η 68χρονη φέρεται να υποστήριξε: «Με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα, μετά την τύλιξα σε κουβέρτα και την άφησα στο δρόμο».


Να σημειωθεί πως σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής προκειμενου να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου της ηλικιωμένης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 68χρονης μιλώντας στο protothema.gr τόνισε: «Η 68χρονη κατηγορούμενη έχει δυο παιδιά τα οποία και με προσέλαβαν να υπερασπιστώ τη μητέρα τους. Την ίδια εβδομάδα έχουν το θλιβερό καθήκον να κηδεύσουν την αγαπημένη τους γιαγιά αλλά παράλληλα να βοηθήσουν τη μητέρα τους η οποία τέλεσε την ανθρωποκτονία. Από την επαφή που είχα στα κρατητήρια με την 68χρονη κατηγορούμενη η συνομιλία και η επαφή μαζί της είναι πολύ δυσχερής νοηματικά και διαδικαστικά κάτι που είναι εύκολα αντιληπτό από την εικόνα της και μόνο. Αντιλαμβάνεται το άδικο της πράξης της ωστόσο πιστεύει ότι απάλλαξε τη μητέρα της από ένα καθημερινό μαρτύριο ενώ ισχυρίζεται ότι και η ίδια η μητέρα της, της το ζητούσε».


«Δεν είμαι βέβαιος ότι η κατηγορούμενη στην παρούσα περίοδο μπορεί να αντιληφθεί τη διαδικασία και τη θέση της απέναντι στην ποινική καταστολή και θα ζητηθεί από την κυρία Ανακρίτρια η τυχόν αναστολή της ποινικής διαδικασίας έως ότου γίνει διάγνωση ως προς το πνευματικό της επίπεδο και την ψυχική της κατάσταση ενώ παράλληλα θα ζητηθεί η φύλαξή της σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα» είπε o Σπύρος Δημητρίου.

Τραγωδία Γουδί: Η κόρη σκότωσε τη μάνα της! Ομολογία σοκ!

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με το πτώμα της γυναίκας στο Γουδί! Ομολογία σοκ για την τραγωδία! Η κόρη σκότωσε τη μάνα της!

Το πτώμα ανήκε σε 92χρονη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε από την 68χρονη κόρη της. Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, στον δρόμο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη της 92χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι ήταν κατάκοπη και αντιμέτωπιζε προβλήματα υγείας.Η 92χρονη στο Γουδί πέθανε μετά από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της .Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.