Μάθημα ψυχής από τον 19χρονο που δέχθηκε εννέα μαχαιριές για τον φίλο του! «Θα το έκανα ξανά»!

Μιλάει μετά από 11 μέρες νοσηλείας!

Μάθημα ψυχής από τον 19χρονο που δέχθηκε εννέα μαχαιριές για τον φίλο του! «Θα το έκανα ξανά»!

Παρέδωσε μάθημα ψυχής και συγκίνησε πραγματικά! Ο λόγος για τον 19χρονο που δέχθηκε εννέα μαχαιριές για τον φίλο του... «Θα το έκανα ξανά» ανέφερε ο ίδιος!

«Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο με αυτήν την περιπέτεια. Η αλήθεια είναι ότι κέρδισα και πολλά από αυτό. Το έκανα για να υπερασπιστώ τους φίλους μου. Είναι περίεργο πέντε στενά από το σπίτι σου να σου βγάζουν μαχαίρι. Πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να είχε την ελευθερία να κυκλοφορεί άφοβα 12:30 η ώρα κοντά στο σπίτι του. Πώς γίνεται κάποιος να μου στερεί την ελευθερία; Πώς γίνεται αυτό;» πρόσθεσε μιλώντας στο STAR


Στην ερώτηση, δε, αν θα το ξαναέκανε ο 19χρονος απάντησε «εννοείται, μην το πείτε στη μαμά μου αλλά δεν μετάνιωσα ακριβώς γι’ αυτό που έγινε γιατί η κατάληξη είναι, χάρη το προσωπικό και όλους όσους, να βγω ζωντανός από όλο αυτό».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να εκφράσει την πικρία του για το γεγονός ότι οι άνθρωποι που τον μαχαίρωσαν είναι ακόμα ελεύθεροι απευθύνοντας έκκληση στις αρχές να τους συλλάβουν «να νιώθω κι εγώ πιο ήσυχος».

Ο 19χρονος δέχθηκε την παρολίγον δολοφονική επίθεση λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 7 Ιουνίου στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Περιγράφοντας το περιστατικό ο 19χρονος είχε πει:


«Γυρνάγαμε από ένα Ίντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δίνουμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν μαζί μας για κάποιο λόγο και άρχισαν να μας πλησιάζουνε. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί, μάλιστα, αλλά με το που έβγαλε το μαχαίρι, αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμήσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος».

«Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο».

Σοκ στην Καλλιθέα! Μαχαίρωσαν 19χρονο!

Σοκ επικρατεί στην περιοχή της Καλλιθέας, μετά το τραγικό γεγονός, με νεαρούς που μαχαίρωσαν 19χρονο.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ένας 19χρονος με τραύματα από μαχαίρι, μετά από συμπλοκή στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο νεαρός έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά τη χειρουργική επέμβαση του υποβλήθηκε, αλλά η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου.

Το θύμα, δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι, στο θώρακα, λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Δύο τα άτομα που επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή στον 19χρονο και την παρέα του.

Οι δράστες μετά την αιματηρή επίθεση, εξαφανίστηκαν. Οι φίλοι του νεαρού, τρία κορίτσια και ένα αγόρι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και στη συνέχεια το Ιπποκράτειο, οπού παραμένει για νοσηλεία.

Η Ασφάλεια Αθηνών, από κάμερες καταστημάτων και τις περιγραφές των φίλων του θύματος, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.