Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια! Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα 43χρονος!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια! Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα 43χρονος!

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, αφού βρέθηκε νεκρός σε εργατικό δυστύχημα 43χρονος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το δυσάρεστο συμβάν καταγράφηκε λίγο πριν τις οκτώ χθες βράδυ, στον Μαλακώντα Ευβοίας, όταν ένας 43χρονος Αλβανός εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος.

Ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες σε εξοχική κατοικία στην περιοχή, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 43χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Από εκεί ενημερώθηκε το ίδιο βράδυ το ΑΤ Ερέτριας που ανέλαβε και την προανάκριση παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ αναζητείται και ο ιδιοκτήτης του εξοχικού για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σοκ! Ποδηλάτης έπεσε από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ποδηλάτης, έπεσε από την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ποδηλάτη που βρισκόταν στον πεζοδρόμιο της Γέφυρας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό.

undefined

Ο άνδρας κατέληξε μετά την πτώση του στο χερσαίο τμήμα επί της οδού Ποσειδώνος στο Ρίο.

Ο ποδηλάτης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια».

Πηγή: tempo24

Σοκ! Αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Χανιά!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Χανιά!

Το σκάφος καθηλώθηκε στο έδαφος όπως επίσης και οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση.

Αεροσκάφος της σκανδιναβικής εταιρείας SAS Scandinavian Airlines, το οποίο είχε φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα όχημα στήριξης εδάφους του αεροδρομίου που βρισκόταν στον αερολιμένα.

Το όχημα χτύπησε το αεροσκάφος στην άτρακτο με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να απογειωθεί για να εκτελέσει την προγραμματισμένη του πτήση, στις 19:30 με αριθμό SK7946 και προορισμό την Ουμέα της Σουηδίας.

Το δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε σύμφωνα με πληροφορίες λόγω του ατυχήματος και αναμένεται σήμερα Τετάρτη (19/6) να προσγειωθεί άλλο αεροσκάφος στο οποίο θα επιβιβαστούν οι ταξιδιώτες για να επιστρέψουν στη Σουηδία.