Παραπληροφόρηση η είδηση του θανάτου της 16χρονης στο τροχαίο της Αταλάντης!

Συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή της!

Παραπληροφόρηση η είδηση του θανάτου της 16χρονης στο τροχαίο της Αταλάντης!

Παραπληροφόρηση ήταν η είδηση του θανάτου της 16χρονης στο τροχαίο της Αταλάντης.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Την μεγάλη της μάχη συνεχίζει να δίνει η 16χρονη από το τροχαίο στην Αταλάντη, καθώς σε αντίθεση με δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην τα έχει καταφέρει η κοπέλα συνεχίζει να παλεύει!

Τροχαίο σοκ στο Ηράκλειο! Αυτοκίνητο έπεσε στα βράχια!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των δύο επιβαινόντων στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο μάλιστα έπεσε στα βράχια!

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα μόλις λεπτά πριν από τις 4 το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ενώ κινούνταν στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας και Καρίας στη Νέα Αλικαρνασσό με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε βράχια.

Τροχαίο σοκ στο Ηράκλειο! Αυτοκίνητο έπεσε στα βράχια!
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ με τρία πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το όχημα έναν άνδρα από τη Ρουμανία. Λίγο νωρίτερα, οι διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν απεγκλωβίσει και τον δεύτερο επιβαίνοντα, μια γυναίκα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε στις 4:40 το πρωί.

Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στις 3:30' το μεσημέρι της Κυριακής στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι, με νεκρό έναν 21χρονο και την 16χρονη αδερφή του να χαροπαλεύει!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο αδέλφια, ο 21χρονος οδηγός και η 16χρονη αδελφή του, είχε κατεύθυνση προς Αταλάντη.

Ο οδηγός σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφου χτύπησε με σφοδρότητα στις μπάρες, έφερε τούμπες και κατέληξε εκτός δρόμου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το μπροστινό μέρος του ασημί Toyota μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά.

Δυστυχώς ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πάρα πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ακρωτηριασμένη στα κάτω άκρα και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!