Δολοφονία Νατάσας Λιβάνη: Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση! (Βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις!

Δολοφονία Νατάσας Λιβάνη: Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση! (Βίντεο)

Η δολοφονία της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο! Η υπόθεση σήμερα φαίνεται να είδε σοκαριστική ανατροπή!

Ήταν Άνοιξη του 2013 όταν ένας καβγάς στάθηκε αφορμή για να εκτυλιχτεί μία τραγωδία στην Κηφισιά.

Ένας άνδρας 43 ετών ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, την 55χρονη σύντροφό του και γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη.

Μάλιστα, η γυναίκα κάλεσε τον γιο της για βοήθεια, αλλά όταν ο 27χρονος έφτασε στο σημείο εντόπισε τη μητέρα του νεκρή. Ο 43χρονος σύντροφός της αστρολόγου κατηγορήθηκε για την δολοφονία της, ωστόσο, έναν χρόνο μετά αθωώθηκε πρωτοδίκως, λόγω αμφιβολιών, καθώς στο αίμα του είχε βρεθεί μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σήμερα (19/06/19) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποδείχθηκε πως υπάρχει μια τεράστια ανατροπή στην υπόθεση!

Ο 49χρονος σήμερα άντρας καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, ανατρέποντας την αθωωτική απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.

Ακόμα, στον αέρα προβλήθηκαν όλα όσα είχε καταθέσει ο κατηγορούμενος για εκείνη τη μοιραία ημέρα, ενώ στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο γιος της άτυχης αστρολόγου.

Συγκινημένος είπε: «Χαίρομαι που δικαιώθηκε η μνήμη της μητέρας μου επιτέλους. Ήταν μια χρόνια μάχη, επίπονη… Ευχαριστώ τη δικαιοσύνη για την απόφαση αυτή… Ταλαιπωρήθηκα πολύ, όμως χαίρομαι που ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος και ο άνθρωπος αυτός πήρα ότι του αξίζει…»

Κεφαλλονιά: Ανατροπή βόμβα για το θάνατο του μοντέλου σε θαλαμηγό!

Ανατροπή βόμβα έχουμε για το θάνατο του μοντέλου σε θαλαμηγό δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλλονιά.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για τα αίτια που η Σινέντ ΜακΝαμάρα, ξεψύχησε τον Αύγουστο του 2018 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο άψυχο σώμα της κοπέλας, από τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα δείχνουν πως δεν είχε πιει ούτε αλκοόλ, δεν έπαιρνε καμία φαρμακευτική αγωγή, ούτε βρέθηκε κάποια ναρκωτική ουσία.

«Οι εξετάσεις δηλαδή ήταν καθαρές…», είπε στην εκπομπή.

Το χρονικό
Νεκρή πάνω στο υπερπολυτελές γιοτ όπου εργαζόταν στην Κεφαλονιά, βρέθηκε η 20χρονη από την Αυστραλία, μοντέλο στο Instagram. Η κοπέλα εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και το οποίο ανήκει σε Μεξικανό μεγιστάνα.

Το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου οι περαστικοί άκουσα φωνές και λίγε ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και λίγες ώρες μετά, έφυγε από τη ζωή.