Τραγωδία: Πέθανε η 16χρονη που χαροπάλευε μετά το τροχαίο στη Φθιώτιδα!

Μεγάλη θλίψη!

Τραγωδία: Πέθανε η 16χρονη που χαροπάλευε μετά το τροχαίο στη Φθιώτιδα!

Ολοκληρώθηκε η τραγωδία στην Φθιώτιδα, καθώς η 16χρονη που πάλευε στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τον αδερφό της έφυγε από τη ζωή!

Έπειτα από τρεις μέρες νοσηλείας, δυστυχώς η 16χρονη Σόνια Κατσίφα δεν τα κατάφερε, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν μετά το φοβερό τροχαίο στην Αταλάντη, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου ο 21χρονος αδελφός της, Γιώργος, που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου, είχε βρει ακαριαίο, τραγικό θάνατο.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας και των φίλων της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Τα δυο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα, αλλά βρέθηκαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την Κυριακή, ο αδερφός της Σόνιας ζήτησε το αυτοκίνητο από τον παππού του, για να πάει στην παραλία μαζί με την 16χρονη αδερφή του. Κανένας όμως δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στις 3:30' το μεσημέρι της Κυριακής στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι, με νεκρό έναν 21χρονο και την 16χρονη αδερφή του να χαροπαλεύει!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο αδέλφια, ο 21χρονος οδηγός και η 16χρονη αδελφή του, είχε κατεύθυνση προς Αταλάντη.

Ο οδηγός σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφου χτύπησε με σφοδρότητα στις μπάρες, έφερε τούμπες και κατέληξε εκτός δρόμου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το μπροστινό μέρος του ασημί Toyota μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά.

Δυστυχώς ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πάρα πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ακρωτηριασμένη στα κάτω άκρα και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!Τροχαίο σοκ στη Φθιώτιδα: Νεκρός ένας 21χρονος - Χαροπαλεύει η 16χρονη αδερφή του!