Σοκ! Νεκρός πασίγνωστος μουσικός! Έπεσε από παράθυρο διαμερίσματος!

Συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα..

Σοκ! Νεκρός πασίγνωστος μουσικός! Έπεσε από παράθυρο διαμερίσματος!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος μουσικός! Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες έπεσε κατά λάθος από παράθυρο διαμερίσματος.

Συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του χώρου!

Ο λόγος για τον Dj Philippe Zdar. Ο ατζέντης του, Sebastien Farran, δήλωσε: «Έπεσε κατά λάθος από το παράθυρο ενός κτηρίου, σε μεγάλο ύψος», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 Philippe Zdar

Ο 50χρονος Γάλλος dj σχημάτισε τους Cassius μαζί με τον Hubert Blanc-Francard (γνωστός και ως Boombass) το 1996.

Συνεργάστηκαν με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Phoenix, Beastie Boys, Franz Ferdinand και ο Γάλλος αστέρας της χιπ χοπ, MC Solaar.

Ο γνωστός dj και μουσικός παραγωγός είχε κερδίσει βραβείο Grammy το 2010 για το άλμπουμ «Wolfgang Amadeus Phoenix» των Phoenix.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένη η κυκλοφορία του καινούριου τους άλμπουμ υπό τον τίτλο «Dreems» μετά από 3 χρόνια αναμονής.

Θρήνος! Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Η ηθοποιός έπαιξε και σε αρκετές ελληνικές ταινίες τη δεκαετία του ΄60. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί, στο Κοιμητήριο της Γλυφάδας!

Ο λόγος για την ηθοποιό του μουσικού θεάτρου,Τζίνα Βούλγαρη, τον θάνατο της οποίας γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Μια αγαπημένη παλια ηθοποιος .ΤΖΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ..μια πανεμορφη γυναικα κι ενας γλυκος ανθρωπος εφυγε…. Αντιο γλυκεια μας Τζινα….Ποτε δεν θα ξεχασω τις ευχες που ποτε δεν παρέλειψες να μου δινεις καθε πρωτη του μηνός με τόση αγαπη… 11 το πρωι του Σαββατου την αποχαιρεταμε απο το Νέο Κοιμητήριο Γλυφαδας»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μπιμπιλιας

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός ο Λεωνίδας Κανελλάκης!

Σπαραγμό και οδύνη έχει προκαλέσει η είδηση, ότι βρέθηκε νεκρός ο Λεωνίδας Κανελλάκης!

Ο γιος του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, κι αδερφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου, «έφυγε» απρόσμενα. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε για το θλιβερό συμβάν ο Ιωνικός.

Η ανακοίνωση της ομάδας
«H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας ,Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!»

Λεωνίδας