Θρίλερ στον αέρα: Αεροπλάνο τυλίχθηκε στους καπνούς μετά την απογείωση! (Βίντεο)

Πανικός στους επιβάτες!

Θρίλερ στον αέρα: Αεροπλάνο τυλίχθηκε στους καπνούς μετά την απογείωση! (Βίντεο)

Θρίλερ στον αέρα, καθώς ένα αεροπλάνο τυλίχθηκε στους καπνούς μετά την απογείωσή του!

Το βίντεο από την καμπίνα των επιβατών συγκλονίζει!

Δέκα ώρες διήρκεσε συνολικά η κόλαση για τους επιβάτες πτήσης των American Airlines από το Μαϊάμι με προορισμό τη Λιμπέρια στην Κόστα Ρίκα.

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Νικαράγουα αφού το αεροδρόμιο της Λιμπέριας έκλεισε καθώς ο διάδρομος είχε λακκούβες.

Τελικά οι επιβάτες παρέμειναν επί τρεις ώρες στο αεροδρόμιο της Μανάγκουα στη Νικαράγουα αφού η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε ομίχλη.

Σοκ! Αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Χανιά!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Χανιά!

Το σκάφος καθηλώθηκε στο έδαφος όπως επίσης και οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση.

Αεροσκάφος της σκανδιναβικής εταιρείας SAS Scandinavian Airlines, το οποίο είχε φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα όχημα στήριξης εδάφους του αεροδρομίου που βρισκόταν στον αερολιμένα.

Το όχημα χτύπησε το αεροσκάφος στην άτρακτο με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να απογειωθεί για να εκτελέσει την προγραμματισμένη του πτήση, στις 19:30 με αριθμό SK7946 και προορισμό την Ουμέα της Σουηδίας.

Το δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε σύμφωνα με πληροφορίες λόγω του ατυχήματος και αναμένεται σήμερα Τετάρτη (19/6) να προσγειωθεί άλλο αεροσκάφος στο οποίο θα επιβιβαστούν οι ταξιδιώτες για να επιστρέψουν στη Σουηδία.