Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, πού έχεις το παιδί;» ρωτούσε η μάνα του

Σπαράζει η μητέρα του!

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, πού έχεις το παιδί;» ρωτούσε η μάνα του

Μια ανάσα πριν την έκδοση της τελικής του ετυμηγορίας βρίσκεται πλέον το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου.

Και ενώ το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την τελική απόφασή του στις 26 Ιουνίου, οι τόνοι σήμερα στη δίκη ανέβηκαν επικίνδυνα με τη μητέρα του θύματος και τους συγγενείς του, να μην μπορούν να αντέξουν στον ισχυρισμό του βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης, ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία και την απαγωγή του νεαρού.

Οι οικείοι του Μάριου Πάπαγεωργίου που ακόμη αναζητούν μια απάντηση για το πού βρίσκεται η σορός του, ξέσπασαν και απευθυνόμενοι προς τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, του είπαν: «Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει; Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;».

Νωρίτερα, ο βασικός κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει εντός της δικαστικής αίθουσας, λαμβάνοντας το λόγο από το δικαστήριο, τα εξής: «Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή».

Αλλά και όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε οι συγγενείς του Μάριου ξέσπασαν και πάλι σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, φωνάζοντας: «Είναι βρομιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει». Για να πέσουν οι τόνοι χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών.

Θήβα: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου!

Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου στην Θήβα, με τις πρώτες φωτογραφίες τους να έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών Πακιστανών που απήγαγαν στις 11 Μαρτίου έναν 34χρονο συμπατριώτη τους, τον δολοφόνησαν στην περιοχή του Ελαιώνα Θηβών αλλά συνέχιζαν να εκβιάζουν τους συγγενείς του ζητώντας λύτρα ύψους 10.000 ευρώ, δήθεν για να τον απελευθερώσουν!

πρόκειται για τους MUSTAF AHMED του MERDIN και της EMNA ΒΙΒΙ 45,

Θήβα: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου!

Θήβα: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου!

WARIS MUHAMMAD του KHAN CHAUDHRY SARDAR και της NAZIR BEGUM 44

Θήβα: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου!

Θήβα: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου!

και ALI AKHTAR του SAD MUHAMMAD και της ANAYAT BIBI 40 χρόνων, που είχαν συλληφθεί στις 30 Μαΐου στη Θήβα, στη Τρίπολη και στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, με επιχείρηση αστυνομικών της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, Θηβών και Τρίπολης.

Θήβα: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου!Θήβα: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πίσω από εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου!

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών τους έχει ασκήσει δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί άλλος σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση, απλή συνέργεια στην αρπαγή, ληστρική εκβίαση από κοινού, ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και απόπειρα εκβίασης από κοινού.

Ωστόσο, η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας έχει ενδείξεις ότι οι τρεις αλλοδαποί εμπλέκονται σε τουλάχιστον άλλες τέσσερις αρπαγές ομοεθνών τους και εκβίαση των συγγενών τους. Γι’ αυτό, παρακαλεί όποιον έχει σχετικές πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.