Απίστευτη φρίκη! Εντοπίστηκαν μυστικοί τάφοι με 2.500 άγνωστα πτώματα!

Μέσα υπήρχαν άνθρωποι που είχαν εξαφανιστεί!

Απίστευτη φρίκη! Εντοπίστηκαν μυστικοί τάφοι με 2.500 άγνωστα πτώματα!

Μια απίστευτη φρίκη σημειώθηκε, όταν οι Αρχές εντόπισαν 1.600 μυστικούς τάφους με 2.500 πτώματα ανθρώπων που είχαν εξαφανισθεί.

Μέλη συμμοριών, άνθρωποι που εμπόδιζαν τη δράση των συμμοριτών ή που δεν... άρεσε η φάτσα τους, τουρίστες που απήχθησαν και εξαφανίστηκαν για πάντα. Ερευνητές ανακάλυψαν στο Μεξικόπάνω από 1.600 μυστικούς τάφους, με σχεδόν 2.500 ανθρώπους, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το 2006 έως το 2017.

Το Μεξικό αποδεικνύεται μία άκρως επικίνδυνη περιπέτεια για όποιον επιθυμεί να το επισκεφθεί, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο κάποιας παράνομης δραστηριότητας, ή απλώς να πέσει θύμα απαγωγής για λύτρα, ή απλώς για ληστεία.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί στις αχανείς περιοχές που ελέγχουν τα καρτέλ και οι συμμορίες. Οι ερευνητές βρήκαν 1.606 μυστικούς τάφους, με 2.489 πτώματα, από το 2006 έως το 2017.

Μάλιστα, τα στοιχεία τους διαψεύδουν την επίσημη έκθεση του μεξικανικού υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο παρουσίαζε την κατάσταση αρκετά καλύτερη, απ' ότι είναι στην πραγματικότητα, αφ' ενός για να έχει η κυβέρνηση να επιδείξει ένα έργο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και αφετέρου για μην ανακοπεί η ροή των τουριστών, που αποφέρει ένα μεγάλο ετήσιο έσοδο στο κράτος.

Πηγή: protothema.gr

Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει καρφώνοντας δυο πρόκες στο κεφάλι του! Οι εικόνες της φρίκης!

Με δυο πρόκες που κάρφωσε στο κεφάλι του προσπάθησε να αυτοκτονήσει άνδρας και οι εικόνες προκαλούν φρίκη.

Σοκαρισμένοι ήταν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ουκρανίας όταν παρέλαβαν τον 64χρονο που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά από καβγά που είχε με συγγενείς του. Αφού ήπιε μεγάλη ποσότητας βότκας ο 64χρονος ήγε σε αχυρώνα αποφασισμένος για δώσει τέλος.

Οι συγγενείς του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είδανε ότι είχε καρφώσει δυο πρόκες στο κεφάλι του. Μετά από μεγάλο αγώνα κατάφεραν να τον σώσουν.

undefined

undefined