Ναύπλιο: Τροχαίο με περιπολικό και τραυματίες!

Πώς συνέβη;

Ναύπλιο: Τροχαίο με περιπολικό και τραυματίες!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ναύπλιο το πρωί της Παρασκευής (21/06) στο οποίο ενεπλάκη και ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι argolikeseidhseis.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί στην οδό Ασκληπιού στο σημείο με την συμβολή της οδού Μαντώ Μαυρογένους στην γωνία του στρατοπέδου Ναυπλίου.

Πως έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το περιπολικό της αστυνομίας εξήλθε από την οδό Μαυρογένους με κατεύθυνση την Αστυνομική Διεύθυνση και συγκρούστηκε από ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μια γυναίκα που κινούνταν στην οδό Ασκληπιού με κατεύθυνση το Ναύπλιο.

Σημειώνεται ότι από την σύγκρουση την σύγκρουση τραυματίστηκε η γυναίκα οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο.

Ναύπλιο: Τροχαίο με περιπολικό και τραυματίες!
Ναύπλιο: Τροχαίο με περιπολικό και τραυματίες!
Ναύπλιο: Τροχαίο με περιπολικό και τραυματίες!

Πηγή: iefimerida.gr

Αταλάντη: Ατέλειωτος θρήνος για τα δύο αδέρφια! Οι μπάρες λειτούργησαν σαν «ξιφολόγχες»!

Ατέλειωτος ο θρήνος για τα δυο αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αταλάντη! Σύμφωνα με μαρτυρία οι μπάρες λειτούργησαν σαν «ξιφολόγχες»!

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αδέλφια στην Αταλάντη. Σήμερα, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα είπαν ειδικοί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η 15χρονη Σόνια και ο 21χρονος Γιώργος έχασαν τη ζωή τους γιατί οι μπάρες ασφαλείας αντί να τους προστατεύσουν, έσπασαν, μπήκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τους τεμάχισαν. Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη έχασε τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (19/06).

Κάτοικος της περιοχής για το σημείο της τραγωδίας
«Αν το 2016 που τράκαρα εγώ, υπήρχαν μπάρες, με την κακοτεχνία του εργολάβου πιστεύω ότι θα είχα σκοτωθεί. Οι μπάρες αυτές είναι καρμανιόλες, είναι έγκλημα του εργολάβου στο συγκεκριμένο σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπάζογλου, κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Star.

«Hταν σαν ξιφολόγχες»
«Αν οι μπάρες είναι λάθος τοποθετημένες λειτουργούν σαν ξιφολόγχες, έτοιμες για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επίσης μετά από ατύχημα δεν τις αντικαθιστούν και περιμένουν το επόμενο θύμα» αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής TRACTION, Mάνος Στεφανής.