Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός ο δημοσιογράφος που είχε εξαφανιστεί!

Μεγάλη θλίψη!

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός ο δημοσιογράφος που είχε εξαφανιστεί!

Ανείπωτη τραγωδία! Ο δημοσιογράφος που είχε εξαφανιστεί πριν εβδομάδες βρέθηκε νεκρός!

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του!

Ο 43χρονος έκανε test drive με μία μηχανή μεγάλου κυβισμού για να γράψει ένα άρθρο.

Αν και είχαν βρεθεί η μηχανή, τα ρούχα του και τα υπόλοιπα αντικείμενά του (ρολόι, πορτοφόλι), εκείνος αγνοούνταν από τις 5 Ιουνίου. Μέχρι που οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του σε ποταμό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η οικογένειά του και οι Αρχές πιστεύουν ότι ήταν ατύχημα. Τελευταίο σημάδι ζωής είχε δώσει στις 5 Ιουνίου, όταν έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του, ότι σύντομα θα επιστρέψει!

Θρήνος: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Συγκλόνισε ο θάνατος του Έλληνα δημοσιογράφου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή!

Τεράστια η απώλειά του, βυθίζοντας στο πένθος τον χώρο της δημοσιογραφίας!

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτάκης, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ.

Ο Παναγιώτης Φωτάκης γεννήθηκε το 1933 στο Μαυρομμάτι Μεσσηνίας και σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Στη συνέχεια, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική. Από το 1961 έως το 1967 εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία», ως οικονομικός συντάκτης. Επίσης, ήταν εκδότης του Δελτίου Οικονομικών Πληροφοριών και αργότερα Διευθυντής του οικονομικού περιοδικού «Επιλογή». Από το 1968 έως τη συνταξιοδότησή του το 1991 διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Express».

Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Παναγιώτης Φωτάκης υπήρξε ένας καταξιωμένος οικονομικός συντάκτης, ο οποίος εργάστηκε με ζήλο, υπευθυνότητα και αφοσίωση, τονίζεται στην ανακοίνωση. Γνώστης σε βάθος των οικονομικών θεμάτων, ανέδειξε τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και υπήρξε δάσκαλος για πλήθος νεαρών δημοσιογράφων. Στάθηκε πάντοτε κοντά στην ΕΣΗΕΑ και στους συναδέλφους. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της Επιτροπής Προμηθειών της Ενώσεως καθώς και εκπρόσωπος των συνταξιούχων.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο τόπος και ο χρόνος της κηδείας του Παναγιώτη Φωτάκη θα γίνουν γνωστά με νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: athensmagazine.gr