Θρηνούν τα Χανιά! Πέθανε η “καπετάνισσα της Γαύδου”!

Είχε γράψει ιστορία!

Θρηνούν τα Χανιά! Πέθανε η “καπετάνισσα της Γαύδου”!

Θρηνούν τα Χανιά, μετά την είδηση ότι πέθανε η “καπετάνισσα της Γαύδου”!

Δε θα ταξιδέψει για Γαύδο το πλοιάριο των Gavdos Cruises το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου, λόγω της απώλειας μιας αγαπητής “Γαυδιώτισσας” από τη Γερμανία.

Ο λόγος για την Μπεττίνα Κουρή-Trüper που έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο το τελευταίο χρονικό διάστημα και σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.

Η Μπεττίνα είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί, το αγαπούσε πολύ, το διαφήμιζε παντού και πάντα πρόσφερε ότι μπορούσε για τη Γαύδο, με αποτέλεσμα να την ξέρουν και να την αγαπούν όλοι εκεί.

Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Κουρή, πραγματοποιούσαν τα δρομολόγια από τα Σφακία προς τη Γαύδο και πίσω με καθημερινά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, εξέφρασε τη θλίψη της για το γεγονός λέγοντας πως “θα μας λείψει πολύ αυτός ο τόσο καλός και δραστήριος άνθρωπος, που πρόσφερε συνεχώς στη Γαύδο και του Γαυδιώτες. Καλό ταξίδι να έχει και συλλυπητήρια στους οικείους της”.zarpanews.gr

Τραγωδία! Νεκρή στα 34 της η Ελένη Λαβδογιάννη!

Νεκρή βρέθηκε στα 34 της η Ελένη Λαβδογιάννη και η τραγωδία δεν έχει τέλος!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, μέσα σε κλίμα πένθους και οδύνης, ανάμεσα στο συγγενικό της περιβάλλον, φίλους και γνωστούς, έγινε η κηδεία μιας νέας κοπέλας από τα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας.

Πρόκειται για την μόλις, 34 ετών, Ελένη-Χρυσάνθη Λαβδογιάννη, η κηδεία της οποίας, έγινε την Τρίτη 18 Ιουνίου απ΄τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Λεχωνίων.

Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει το γεγονός, ότι μια νέα γυναίκα, «έφυγε από τη ζωή», έχοντας ωστόσο προηγουμένως δώσει έναν μεγάλο, άνισο όμως αγώνα, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη μορφή καρκίνου.

Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τους γονείς και τα αδέλφια της, οι οποίοι με γνωστοποίηση του πένθους τους στις τοπικές εφημερίδες, ευχαριστούν όλοι όσοι τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ τους πένθος…