Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! Νεκροί όλοι οι επιβάτες! (Βίντεο)

«Είναι το πιο τραγικό συμβάν που είχαμε με αεροσκάφος»

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! Νεκροί όλοι οι επιβάτες! (Βίντεο)

Απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει! Συνετρίβη αεροσκάφος! Νεκροί όλοι οι επιβάτες!

Το αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στον φράχτη στην περίμετρο του αεροδρομίου, αρκετά μακριά από τον διάδρομο.

Ένα δικινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη κοντά σε αεροδρόμιο στη Χαβάη.

Όπως αναφέρει το BBC, στο αεροπλάνο επέβαιναν εννέα άνθρωποι, οι οποίοι είναι νεκροί.

«Με τεράστια λύπη το HDOT αναφέρει ότι επέβαιναν 9 άνθρωποι στο δικινητήριο αεροσκάφος King Air που κατέπεσε κοντά στο Dillingham Airfield δίχως να φαίνεται (ότι υπάρχουν) επιζώντες», ανάφερε σε μήνυμα στο Twitter η αρμόδια Αρχή.

«Όταν φτάσαμε, είδαμε το αεροπλάνο τυλιγμένο στις φλόγες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της Πυροσβεστικής της Χονολουλού, Μάνουελλ Νεβς. «Τα πρώτα πληρώματα στη σκηνή έσβησαν τη φωτιά. Είναι πολύ δύσκολο. Στα 40 χρόνια μου ως πυροσβέστης εδώ στη Χαβάη, αυτό είναι το πιο τραγικό συμβάν που είχαμε με αεροσκάφος».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στον φράχτη στην περίμετρο του αεροδρομίου, αρκετά μακριά από τον διάδρομο.

Δεν είναι γνωστό εάν το αεροσκάφος είχε απογειωθεί ή επιχειρούσε να προσγειωθεί όταν κατέπεσε.

Τρόμος στον αέρα: Έκρηξη σε κινητήρα αεροσκάφους με προορισμό τη Ρόδο!

Τρόμος στον αέρα και σε πτήση από το Ηράκλειο για την Ρόδο, όταν υπήρξε έκρηξη στον κινητήρα του αεροπλάνου!

Αναστάτωση επικράτησε στην πτήση αεροσκάφους εσωτερικών αερογραμμών από το Ηράκλειο της Κρήτης με προορισμό τη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη βλάβη ο κινητήρας ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti, το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό τη Ρόδο, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο. Μάλιστα, πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.

Οι 47 επιβάτες της πτήσης βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Καρπάθου αναμένοντας κάποια ενημέρωση για τον τρόπο που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους. Το ευτύχημα είναι πως όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: iefimerida.gr