Τροχαίο σοκ στο Άργος! Σοβαρά τραυματισμένη η...

Όλες οι πληροφορίες

Τροχαίο σοκ στο Άργος! Σοβαρά τραυματισμένη η...

Ένα τροχαίο σοκ σημειώθηκε στο Άργος! Είναι σοβαρά τραυματισμένη η...

Το ατύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Άργους – Μύλων περίπου στις 16:00 το μεσημέρι, όταν δυο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και εξετράπησαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας οδηγός και μια γυναίκα σοβαρότερα. Χρειάστηκε η συνδρομή οχημάτων και ανδρών της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Έρευνα για τις ακριβείς συνθηκες το τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

τροχαίο

τροχαίο

τροχαίο

τροχαίο

τροχαίο

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Ανείπωτη τραγωδία στις Σέρρες! Δεκάχρονος έπεσε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε!

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στις Σέρρες, όπου δεκάχρονος έπεσε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε!

Το περιστατικό συνέβη στο Σκούταρι Σερρών.

Το αγοράκι καθόταν στο φτερό ενός τρακτέρ που οδηγούσε ένας 52χρονος, ωστόσο έπεσε από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρίλερ στο Νέο Βουτζά! Βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα του...

Θρίλερ στο Νέο Βουτζά, όπου βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα άντρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina, σήμερα το πρωί βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυλή σπιτιού στο Νέο Βουτζά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, είχε ζητήσει την επανασύνδεση του ρεύματος και γι αυτό το λόγο δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη ηλεκτρολόγου.

Ο ηλεκτρολόγος στον έλεγχο που πραγματοποίησε, εντόπισε στην αυλή του σπιτιού ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ίσως να πρόκειται για άτομο το οποίο έχασε τη ζωή κατά την διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς του περασμένου καλοκαιριού, καθώς ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και δεν είχε ελέγξει το οικόπεδου του.

Απίστευτη φρίκη! Εντοπίστηκαν μυστικοί τάφοι με 2.500 άγνωστα πτώματα!

Μια απίστευτη φρίκη σημειώθηκε, όταν οι Αρχές εντόπισαν 1.600 μυστικούς τάφους με 2.500 πτώματα ανθρώπων που είχαν εξαφανισθεί.

Μέλη συμμοριών, άνθρωποι που εμπόδιζαν τη δράση των συμμοριτών ή που δεν... άρεσε η φάτσα τους, τουρίστες που απήχθησαν και εξαφανίστηκαν για πάντα. Ερευνητές ανακάλυψαν στο Μεξικόπάνω από 1.600 μυστικούς τάφους, με σχεδόν 2.500 ανθρώπους, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το 2006 έως το 2017.

Το Μεξικό αποδεικνύεται μία άκρως επικίνδυνη περιπέτεια για όποιον επιθυμεί να το επισκεφθεί, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο κάποιας παράνομης δραστηριότητας, ή απλώς να πέσει θύμα απαγωγής για λύτρα, ή απλώς για ληστεία.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί στις αχανείς περιοχές που ελέγχουν τα καρτέλ και οι συμμορίες. Οι ερευνητές βρήκαν 1.606 μυστικούς τάφους, με 2.489 πτώματα, από το 2006 έως το 2017.

Μάλιστα, τα στοιχεία τους διαψεύδουν την επίσημη έκθεση του μεξικανικού υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο παρουσίαζε την κατάσταση αρκετά καλύτερη, απ' ότι είναι στην πραγματικότητα, αφ' ενός για να έχει η κυβέρνηση να επιδείξει ένα έργο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και αφετέρου για μην ανακοπεί η ροή των τουριστών, που αποφέρει ένα μεγάλο ετήσιο έσοδο στο κράτος.

Πηγή: protothema.gr