Ανείπωτη τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: 20χρονος πνίγηκε στην θάλασσα!

Πήγε για το μπάνιο της Κυριακής και έχασε την ζωή του!

Ανείπωτη τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: 20χρονος πνίγηκε στην θάλασσα!

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη χτες στο Πόρτο Ράφτη, όπου 20χρονος πνίγηκε στην θάλασσα!

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «Αυλακίου» στο Πόρτο Ράφτη. Αμεσα στο σημείο μετέβησαν περιπολικά σκάφη του λιμενικού, αλλά και το ιδιωτικό ερασιτεχνικό σκάφος «Ταξιάρχης», στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής. Ο 20χρονος εντοπίστηκε από τις λιμενικές αρχές χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος στην Ηλεία! Νεκρό 19χρονο παλικάρι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Θρήνος στην κοινωνία των Λεχαινών του νομού Ηλείας. Νεκρό 19χρονο παλικάρι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Ο νεαρός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αθήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός «έσβησε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα προπόνησης στο μπάσκετ ή αγώνα μπάσκετ.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι που διατηρούσε στα Λεχαινά, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την περιοχή όπου και ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου και δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν η κηδεία του θα γίνει στα Λεχαινά.

Πηγή: ilialive.gr

Θρήνος στο Καλαμάκι! Νεκρός σε τροχαίο ο...

Δύο νεκροί, ένας Έλληνας και μια τουρίστρια είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που έγινε το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν τις 22.30, στον κεντρικό δρόμο στο Καλαμάκι.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες, όταν ένα φορτηγάκι-κλούβα συγκρούστηκε με μια μηχανή.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα και της τουρίστριας, που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ,στο νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα στα τραύματά τους.

Προανάκριση για τα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

τροχαίο

τροχαίο

τροχαίο

Σοκ στην Λάρισα! Αυτοκίνητο παρέσυρε 11χρονο αγόρι!

Σοκ στην Λάρισα, μετά την είδηση ότι αυτοκίνητο παρέσυρε 11χρονο αγόρι!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το onlarissa, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην συνοικία του Ιπποκράτη, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα παρέσυρε το 11χρονο αγόρι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το τραυματισμένο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ τα αίτια του συμβάντος ερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, ένας μοτοσυκλετιστής είχε παρασύρει έναν ηλικιωμένο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα τραύματά του.