Μικρή Μελίνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Η μεγάλη ανατροπή στο δικαστήριο...

Τι συνέβη;

Μικρή Μελίνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Η μεγάλη ανατροπή στο δικαστήριο...

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στην υπόθεση με την μικρή Μελίνα, και η μεγάλη ανατροπή έγινε στο δικαστήριο....

Πιο συγκεκριμένα, για τις 30 Ιανουαρίου του 2020 αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο, ξαδέρφη του Πολάκη, που χειρίστηκε το περιστατικό με την 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη, η οποία έχασε τη ζωή της στη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας, τον Δεκέμβριο του 2015, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Η δίκη είχε οριστεί για τη Δευτέρα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, στην αναισθησιολόγο αποδίδονται ευθύνες στο στάδιο της μετεγχειρητικής διαχείρισης της διαδικασίας αφύπνισης του 4χρονου κοριτσιού, ενώ της καταλογίζεται ότι δεν τήρησε αυστηρά το ισχύον πρωτόκολλο ως προς την αντιμετώπιση της σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης που παρουσίασε η 4χρονη με επιμένοντα βρογχόσπασμο, υπόταση και βραδυκαρδία.


Της καταλογίζεται, επίσης, ότι χορήγησε στο παιδί καταφανώς υψηλότερες δόσεις ινοτρόπων ουσιών και αδρεναλίνης από τις συνιστώμενες κατ' αναλογία, ενώ επίσης στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι ούτε ο τρόπος χορήγησης ούτε αυτή καθαυτή η δοσολογία της φαρμακευτικής αγωγής ήταν σύμφωνες με τη διεθνώς αναγνωρισμένη πρακτική και τους ισχύοντες παιδιατρικούς αλγόριθμους που εφαρμόζονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Μικρή Μελίνα: Θλιβερή επέτειος! Η απλή επέμβαση για τα “κρεατάκια” της μύτης οδήγησαν το κοριτσάκι στον θάνατο 3 χρόνια πριν...

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν κιόλας από τον αδόκητο θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη, του μικρού κοριτσιού που εισήχθη στο νοσοκομείο για μία επέμβαση ρουτίνας, στην οποία υποβάλλονται καθημερινά δεκάδες παιδιά.

Η απλή επέμβαση για τα “κρεατάκια” της μύτης οδήγησαν το κοριτσάκι στον θάνατο, σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια.

Η οικογένειά της, οι γονείς και η δίδυμη αδελφούλα της, τρία χρόνια παλεύουν να ζήσουν με την δραματική απώλεια, με τον ακρωτηριασμό της ψυχής που τους προκάλεσε ο ξαφνικός και αναίτιος θάνατος του κοριτσιού.

Μέχρι σήμερα, όπως αναφέρει συχνά ο πατέρας της αδικοχαμένης μικρούλας Μάνος Παρασκάκης στον λογαριασμό του στο Facebook, δεν έχει υπάρξει δικαίωση, δεν έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη οι υπαίτιοι, και τα αμείλικτα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες για την οικογένεια της μικρής Μελίνας, το χαμόγελο της οποίας έσβησε για πάντα.

Συγκλονιστική είναι η σημερινή ανάρτηση του Μάνου Παρασκάκη που αναδημοσιεύει παλαιότερη δημοσίευσή του, μιλώντας για τα συναισθήματά του και τα ερωτήματά του που δεν παίρνουν απάντηση…

Μικρή Μελίνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Η μεγάλη ανατροπή στο δικαστήριο...