Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του! Η ανακοίνωση σοκ....

Τι συμβαίνει με τον Βασιλιά;

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του! Η ανακοίνωση σοκ....

Ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου, έσκασαν μαζί με μια ανακοίνωση σοκ....

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ως τη φιλομοναρχική Ισπανία προκάλεσε αναστάτωση η είδηση της αιφνίδιας νοσηλείας σε σοβαρή κατάσταση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.


Όπως αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το ισπανικό lifestyle περιοδικό «Vanitatis», ο τέως βασιλιάς μετά τη μίνι αυτή περιπέτεια είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.

Το περιοδικό, το οποίο αντλεί τις πληροφορίες του από το γραφείο Τύπου της πρώην βασιλικής οικογένειας, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την υγεία του τέως βασιλιά, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso.

Τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το φιλί στο αναπηρικό αμαξίδιο!

Ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο! Η φωτογραφία ντοκουμέντο από το φιλί!

Ο ίδιος, απαθανατίστηκε από τον φακό μαζί με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, δηλαδή τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο, τη σύζυγό του Μάξιμα Σορεγιέτα Σέρουτι και τις τρεις κόρες τους Αικατερίνη-Αμαλία, Αλεξία και Αριάδνη.

Το βράδυ της Ανάστασης ο Κωνσταντίνος, η Άννα Μαρία και οι φίλοι τους πήγαν στην εκκλησία και εκεί μαζί με πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τη λειτουργία και πήραν το αναστάσιμο φως.

Ο τέως που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 79 του χρόνια αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και πλέον κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με το φιλί που αντάλλαξε με γυναίκα που τον αναγνώρισε!

Ο τέως Βασιλιάς ΚωνσταντίνοςΟ τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγαν από το παλάτι!

Δύσκολες ώρες περνάει η Μέγκαν Μαρκλ, αφού μάθαμε τον πραγματικό ρόλο που έφυγε με τονΠρίγκιπα Χάρι από το παλάτι.

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι σοβαρά!

Όπως έγινε γνωστό, ο διαχωρισμός των Κέιμπριτζ από τους Σάσεξ, δεν έγινε απλά λόγω του καυγά μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν με τον Ουίλιαμ και την Κειτ, αλλά την ίδια την Μέγκαν Μαρκλ.

undefined

Σύμφωνα με τη Daily Mail αξιωματούχοι του παλατιού έχουν προειδοποιήσει την δούκισσα του Σάσεξ ότι θα πρέπει να σεβαστεί την ιεραρχεία της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει ότι το παλάτι έχει βάλει άνθρωπό του στο πλευρό τους για να έχει το ζευγάρι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του 24 ώρες το 24ωρο και ειδικά την Μέγκαν Μαρκλ που δεν τηρεί κανέναν κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου και επιπλέον δημιουργεί και προβλήματα μιλώντας έντονα και απότομα στους υπαλλήλους του παλατιού.

Η Βασίλισσα μπορεί να την άφησε για λίγο ελεύθερη λόγω της εγκυμοσύνης, ωστόσο πλέον την έχει υπό επιτήρηση της.